x

pomahnitala u vezi

Banula dečku na posao i uhvatila ga sa drugom? Anđela doživjela pomračenje, prvo se olešila, pa sjela u kola...

Anđela Đuričić ne odustaje od veze sa Zvezdanom Slavnićem, ali svi koji ga bolje poznaju, misle da će je on prije ili kasnije zamijeniti nekom drugom.

Na društvenim mrežama već se šire tvrdnje da su Zvezdan i Ana imali vrelu akciju ispod jorgana u izolaciji, a o čemu Anđela nema pojma. Mnogi koji vole ljubavnicu i poznaju je, plaše se da će za nju to biti katastrofa, da će uslijediti dramatična reakcija, a na to ih navodi, ne samo njen buran temperament, koji pokazuje u Zadruzi, nego i priča drugarice iz Herceg Novog koja je otkrila da je Anđela pokušala da naudi sebi kada je dečka, sa kojim je bila u dužoj vezi, uhvatila u prevari.


Kako je ona ispričala, Anđela je dečku banula u radnju koju je držao i zatekla ga sa drugom. Nije pravila scene, nego je dostojanstveno otišla bez riječi, ali se poslije slomila i pokušala da povrijedi sebe.


- Čim smo se našle, vidjela sam po njoj a nešto nije kako treba i odmah sam je natjerala da priča. Rekla je da je momka uhvatila sa drugom u radnji, i da joj je život postao pakao. Pričala je kako bez njega ne može da živi , ma užas jedan! Rekla sam: "Anđela, ajde ne lupetaj. nije jedini muškarac na svijetu. Idemo za vikend u grad, naći ćeš ljepšeg i zgodnijeg". Pokušavala sam da je utješim, ali nikako mi nije uspijevalo. Naručivala je žestinu, vidjela sam da se baš napila, ali sam je pustila. Mislila sam da će joj biti lakše. Poslije smo se normalno rastale i oko 11 sati me je njena majka pozvala. Rekla mi je da je van sebe i da je Anđela prevezena u bolnicu. Zakucala se namjerno autom u zgradu, to je ispričala ljekarima, kad je došla sebi - ispričala je Anđelina drugarica.

.

.

.

.

.


kurir.rs/republika


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.