x

Otjerali ga iz trening centra

Barcelona je jučer posramila Arthura kao nikad

Brazilski fudbaler Arthur Melo vratio se u Barcelonu prije nekoliko dana nakon burnih dešavanja iz proteklih sedmica.

Arthur nije igrao za Barcu od objave transfera u Juventus, te je čak odbijao da se vrati s odmora na početak priprema za Ligu prvaka. Brazilac ne želi da igra više za Katalonce, te čeka kraj sezone kako bi otišao u Juventus.

Međutim, nakon prijetnji da će ga klub tužiti on se vratio u Barcelonu, a čini se da su iz katalonskog kluba to jedva čekali kako bi ga osramotili. Naime, prvo prošle sedmice nije mogao gledati meč Barcelona - Napoli jer mu je zabranjen ulaz na stadion, a jučer je doživio još veći udarac.

Španski mediji pišu da je Arthur jučer želio da dođe na trening Barcelone kako bi poželio sreću saigračima koji danas putuju za Lisabon, ali također kako bi se oprostio od njih.

Međutim, doživio je šok kada je stigao u trening centar jer mu članovi osiguranja nisu dozvolili da uđe na teren. Njima je rečeno da je Arthuru zabranjeno da bude blizu ekipe, ali i da ulazi u klupske prostorije, te su ga praktično otjerali kući.

Ovo je još jedan pokazatelj koliko su loši odnosi Barcelone i Arthura, te da obje strane jedva čekaju da on ode u Juventus.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.