x

Beauty druženje „Mi biramo Farmasi“!

U ugodnom ambijentu restorana Una u Sarajevu 18.6.2018. godine, Farmasi BiH organizovao je prigodno druženje žena iz javne sfere koje su se odlučile za proizvode iz široke palete ovog renomiranog internacionalnog kozmetičkog branda.

Povod druženja su novi Farmasi proizvodi a prisutne dame influenserke imale su priliku eksluzivno pogledati i novi julski Farmasi katalog. Džejla Glavović, Džena Zeničanin, Tanja Đurović, Jovana Marković, Aida Cvijetić, Samra Menzilović Ćatić, Ajla Arifović i Alisa Šuvalija probale su novu Summer Cocolo kolekciju od kokosa, koja je osmišljena i dizajnirana u Bosni i Hercegovini odakle je plasirana na svjetsko tržište. Brojne priznate poslovne i žene iz javnog života uzele su učešće u Farmasimaniji koja je, na društvenim mrežama, pokrenuta polovinom juna 2018. gdje Farmasi klijentice svakodnevno postavljaju fotografije sa proizvodima koji su njihov must have. Tako je Samra Menzilović-Ćatić posebno izdvojila keratinski set za regeneraciju kose dok je Tanja Đurović dodala da njenu pažnju uvijek privlače bogati Farmasi setovi za njegu tijela. Jovana Marković je kao omiljeni proizvod izdvojila kolekciju za njegu kose od bijelog luka, dok je Džena Zeničanin potcrtala vrhunski kvalitet mekanih i dugotrajnih olovki za usne i mat karmina.


„Ovo je prvo, ali sigurno ne i posljednje „Mi biramo Farmasi“ druženje; bilo je jako lijepo vidjeti zadovoljstvo naših korisnica, jer ulažemo velike napore kako bismo opravdali kvalitetu koja je jedna od osnovnih karakteristika ovog branda. Uz to nastojimo iz godine u godinu biti bolji i prisutniji na tržištu i za sada smo zaista zadovoljni rezultatima, no iskoristila bih priliku najaviti nove projekte za koje vjerujemo da će biti zapaženi a čija se realizacija očekuje početkom septembra, istakla je Aleksandra Vižin, direktorica marketinga za Farmasi Adriatic.

Nakon druženja uz koktele i mini zakusku, u ime Farmasi BiH predstavnicima medija i gošćama zahvalila se Benina Grahić, zone manager te prisutnima predala prigodne poklone.

Više informacija kao i online izdanje aktuelnog kataloga potražite na www.farmasi.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.