x

Beauty tajne predivne Sandre Bullock

Sandra Bullock, jedna je od žena koja odbija invanzivne tretmane i pokušava na što prirodniji način da održi mladolik izgled!

Ovo su stvari koje je otkrila tokom različitih intervjua u proteklih nekoliko godina…

#1 Minimalistička njega

Poznata glumica ne robuje od gomilanja kozmetičkih proizvoda, već se drži nekolicine onih koji zaista rade posao. Lice pere i ujedno skida šminku sa specijalnom pamučnom gazom namijenjenom u te svrhe uz Artistry kremu, koja ujedno i skida šminku, te njeguje kožu.

#2 Ne plaši se eksperimentisanja sa beauty tretmanima

Upravo tokom snimanja filma “Miss Congeniality” isprobala je jedan dosta hrabar trik na svom licu, iskoristila je kremu protiv hemoroida kao kremu protiv vidljivih bora i tvrdi da je uspjelo.

A, po pitanju onih ozbiljnijih tretmana probala je EGF (Epidermal Growth Factor), koje su isporbale brojne zvijezde. Naime Epidermal Growth Factor je zapravo protein koji se prirodno nalazi u našoj koži, a potpomaže proizvodnju kolagena i elastina.

Tokom procesa starenja ovaj protein se gubi, i sve ga je manje u ćelijama naše kože, razlog zbog koga dolazi do opadanja tonusa. Tretman podrazumijeva ubrizgavanje ovog proteina mikro iglicama.

“Nakon tretmana izgledate kao žrtva požara 24 sata, ali potom izgledate mnogo svežije, a rezultati su dugoročni”, objasnila je glumica.

#3 Obavezan piling

U njenoj rutini nege kože lica piling neizostavan, ali da ne pretjeruje, smatra da je jednom sedmično sasvim dovoljno.

#4 Fitness

Da biste održali kompletan izgled zdravim i mladolikim, redovna fizička aktivnost je neophodna.

Sandra se možda ne macka svakodnevno kremiciama i preskupim losionima, koji su joj svakako dostupni, ali zato se redovno znoji.

Glumica praktikuje pilates, kik boks i treninge sa tegovima. Kada je svojoj kući u Ostinu onda vozi bickl ili trči.

“Kada bih mogla i stigla da vježbam svakog dana, sigurno bih to radila”, bila je iskrena Sandra.

#5 Ples

“Na kraju svake sedmice, obučem farmerke u kojima se dobro osjećam, podignem kosu u rep i nađem neko mjesto gdje ću dobro da se isplešem. Ako ne uspijem da nađem mjesto i društvo za đuskanje, nemam nikakav problem da to uradim sama – jednostavno pustim CD i plešem. To je moja terapija”, otkrila je glumica.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.