x

DRAMA U KLINIČKOM CENTRU

Bebica pokušao krišom da uđe kod Miljane, jurcao od vrata do vrata, obezbjeđenje reagovalo!

Miljana Kulić nalazi se u Kliničkom centru Srbije. Ona je smještena na intenzivnoj njezi, a doktori čine sve da joj stabilizuju zdravstveno stanje. Nenada Macanovića Bebicu mediji su uhvatili kako sam dolazi u Urgentni centar i nosi pune kese. Iako smo navikli da sa njim bude i Miljanina majka Marija Kulić, danas to nije bio slučaj.

Nakon što se u klinici zadržao svega nekoliko minuta, on je izletio iz iste, te je tom prilikom za medije dao kratak komentar:

- Nisam uspio da je vidim, biće sve u redu. Ne mogu više da vam kažem - kratko je za medije rekao Macanović.


Inače, on je užurbanim hodom otišao iz bolnice, sve vrijeme je pričao na telefon, a na zadnjem sjedištu automobila se nalazila, kako prenose domaći mediji, torba puna stvari.

Pošto je otišao, on se vratio ponovo sa rukama punim kesa. Pokušao je da uđe na sporedni ulaz, ali ga je obezbjeđenje zaustavilo. Kada je najzad ušao u bolnicu, portir je za njim zatvorio vrata.


On je ubrzo potom napustio Klinički centar ne zadržavajući se, a za medije je otkrio da je uspio da pošalje makar pozdrave svojoj djevojci Miljani kod koje su posjete zabranjene:

- Pozdravio sam je - kazao je Nenad okupljenim novinarima i u velikoj žurbi napustio krug Kliničkog centra.

Inače, posjete su zvanično zabranjene u bolnici zbog korona virusa, dozvoljeno je samo predati kese na Info pult i napustiti objekat, zbog toga se ni ne zadržava puno, a pretpostavlja se da zbog toga ni Marija nije došla.

.

.


.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.