x

Bebo moja, kad bi znala koliko sam te tražio! Suprug Milicu pronašao obješenu o drvo u dvorištu nakon nekoliko dana potrage: Zašto baš ja da vidim kako si sebi oduzela život?

"Ne mogu ni da zamislim da te nema, teško ću bez tebe, ne mogu stvarno da izdržim sve ovo, samo kad bi znala koliko dana sam te tražio, koliko noći neprospavanih, koliko dana ne mogu da jedem. I zašto baš ja da vidim na koji način si sebi oduzela život..."

Jovan Jakovljević, suprug Milice Jakoviljević (20) čije je tijelo nakon nekoliko dana potrage pronađeno u selu Osipaonica kraj Smedereva u dvorištu njihovog imanja, putem svojih objava na društvenim mrežama oprašta se od Milice uz tužne pjesme i potresne stihove koje joj posvećuje.

Milica se, objesila o stablo oraha u ekonomskom dijelu dvorišta, a tijelo je pronašao upravo njen suprug Jovan.


- Bebo moja, počivaj u miru, nikada te neću zaboraviti, svaki minut mislim o tebi, suze mi same idu. Ne mogu ni da zamislim da te nema, teško ću bez tebe, ne mogu stvarno da izdržim sve ovo, samo kad bi znala koliko dana sam te tražio, koliko noći neprespavanih, koliko dana ne mogu da jedem. I zašto baš ja da vidim na koji način si sebi oduzela život, volim te bebo mnogo i uvijek ćeš biti u mom srcu. Anđeli neka te čuvaju, bebo moja - napisao je Jovan uz njihovu zajedničku fotografiju.


Kako je objavio, sahrana će se obaviti u njihovom selu Osipaonica. Obdukcija je potvrdila da je riječ o samoubistvu.

Inače, kako je ranije rekao njen suprug Jovan, ona je uoči nestanka bila sa njihovim trogodišnjim sinom kod kuće.

- Radio sam treću smjenu, a ona je uveče legla da spava sa našim djetetom. Kada su se moji roditelji ujutru probudili, nije je bilo u krevetu. Od tada je tražimo, ali od nje ni traga ni glasa, tvrdio je suprug Jovan za "Novosti".


Milica je svom suprugu jutro kada je nestala, u 4.58 poslala poruku na Fejsbuku samo sa dvije riječi - "Zbogom bebi". I više joj nije bilo traga.

Nesretna žena je i ranije pokušala da se ubije, skokom sa nadvožnjaka preko auto-puta, kada je bila samo lakše povrijeđena.

.


Izvor: Blic/Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.