x

POSAO NE SMIJE DA TRPI

Bekuta dala otkaz sinu, a na njegovo mjesto zaposlila unuka: Pjevačici prekipjelo pa odlučila da napravi promjene u svom timu!

Ana Bekuta odlučila se za promjenu u svom menadžerskom timu, pa je umjesto sina Igora Polića na tu poziciju zaposlila unuka Branka Polića. Igor je Ani zakazivao nastupe, dogovarao cijene tezgi i obavljao sve propratne stvari koji je njegov posao podrazumijevao, ali napravio je nekoliko propusta koje njegova majka nije htjela da toleriše.

Naš izvor blizak pjevačici ispričao nam je da je između Ane i njenog sina došlo do nesporazuma jer je imao nekoliko uzastopnih poslovnih pehova zbog kojih je ona bila primorana da ga otpusti. Kao rješenje za njegovu zamjenu vidjela je u unuku Branku, zato što on dosta vremena provodi s njom i upućen je u sve poslovne obaveze, pa je pretpostavila da će se dobro snaći u novoj ulozi, piše Kurir.


- Igor i Ana su prvo majka i sin pa onda sve ostalo. Možda je i bolje što ga je otpustila da ne bi došlo do žustrije svađe između njih koja bi mogla da im naruši odnose zauvijek - počeo je razgovor izvor i otkrio kako je došlo do prekida saradnje između majke i sina.


- Ana prolazi kroz težak period otkad je Mrka umro, ali je nastavila sa pjevanjem. Sve tezge, gostovanja i nastupe do nedavno joj je ugovarao Igor, ali je došlo do nesporazuma između njih. Koliko sam čuo nije ga otpustila na prvu, neko vrijeme je ona njega opominjala i upozoravala, ali očigledno bez nekog uspjeha. Igor je napravio nekoliko propusta sa vlasnicima lokala u kojma je Ana trebalo da nastupa i ona to više nije mogla da trpi - objasnio je naš sagovornik.


Jasno je koliko važnu ulogu u karijeri svakog pjevača ima njegov menadžer, a na domaćoj javnoj sceni više puta dolazilo je do konflikta između njih. Nerijetko se u medijima pisalo kako su se muzičari i menadžeri svađali oko novca, ali u slučaju Ane Bekute, naš izvor tvrdi da to nije bio razlog.


- Mislim da novac nije bio presudan da oni prekinu saradnju, Igor nije takav čovjek. Mislim da je bilo nekih propusta oko organizacije, a Ana je surovi profesionalac i tako je došlo do toga da sinu saopšti da više neće sarađivati. Oni su i dalje u dobrim odnosima, viđaju se kao i ranije, tu se ništa nije promijenilo - zaključio je naš sagovornik.

.

.

.

.

.

.

..

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.