x

Belma Karšić i Ervin Mujaković iz Velikog Brata u istoj misiji: Ovako postižu dobru formu!

Izgleda kako je nakon tromjesečnog boravka u kući Velikog Brata, Sarajlija Ervin Mujaković najprije odlučio da se vrati u formu. To će, sasvim jasno najbolje postići redovnim treninzima, a kako on voli da mu svaki mišić tijela bude savršen, za to su potrebne brojne, moderne sprave koje je on pronašao u Fitness Sunlight Run-u, koji se nalazi u Grand centru na Ilidži. S druge strane, umorna i iscrpljena od puta, brojnih nastupa, mlada pjevačica Belma Karšić također svoj dašak mira pronalazi u Fitness Sunlight Run-u, gdje neumorno vježba kako bi postigla željeni izgled, ali i kvalitetno iskoristila slobodno vrijeme.

Sunlight Run

Grand centar - Ilidža

+387 61/101 - 929

Ervin je istakao kako mu je Sunlight Run savršeno mjesto, jer pored komfora pruža ono najosnovnije - najmodernije sprave, a što mu je trenutno jako potrebno obzirom da nije vježbao tri mjeseca. Nakon duge pauze, potrebno je dosta truda i rada, a najveći fitness centar mu to i omogućava. Ervin je upravo ovdje pronašao sve što mu treba za željeni rezultat, pa će po svemu sudeći za njegov savršen izgled najviše zasluge pripasti Sunlight Run-u.

 

Mlada pjevačica Belma Karšić je također jedna od zaljubljenica ovog centra, a osim brojnih sprava posebno je veseli to što joj Sunlight Run pruža usluge osobnog trenera, zahvaljujući kojem je već ušla u dobru formu. Belma je posebno oduševljena posebnim programom koji je našla u ovom centru, kao što su zumba, aerobik i pilates.

 

Podsjećamo, Fitness Sunlight Run se pored najsavremenijih sprava raspoređenih na preko 600 kvadrata i modernih svlačionica sa tuševima, izdvaja i po tome što tamo možete pronaći stručno osoblje i trenere koji su na raspologanju svim članovima.

 

Posebne pogodnosti u ovom fitness centru namijenjene su za pripadnice ljepšeg spola. Pored fitnessa na raspologanju su im i zumba, aerobik i pilates, te usluge ličnog trenera. Dame su u ovom centru prepoznale idealnog partnera za oblikovanje tijela pa ne čudi činjenica da je Fitness Sunlight Run svaki dan bogatiji za novu članicu.

 

Sunlight Run zahvaljujući svojoj opremljenošću važi za najmoderniji i najopremljeniji centar na Balkanu. No, podsjećamo i pored toga,  Sunlight Run je za svoje dosadašnje i buduće članove obezbijedio nekoliko novih, modernih sprava u kojima će bez sumnje uživati.

 

Budite dio najboljeg tima. Posjetite Fitness Sunlight Run u Grand centru na Ilidži.

 

Kontakt: 
+387 61/101 - 929

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.