x

Bentley otkrio cijenu Bacalar modela

Kada budete pročitali koliko košta ovaj kabriolet, pašćete u nesvijest.

Od kada je predstavljen, Bacalar model oduševio je sve svojim dizajnom. Zaobljeni farovi i tanki LED DRL-ovi bacaju svjetlo na novu rešetku koja je postala manja u odnosu na prethodne modele. Prednji branik je manji, mada posjeduje veće bočne nabore i i masivnije usisnike za vazduh.

Auto sjedi na 22-inčnim felnama koje mu daju sprotski izgled i čine da on izgleda vrlo atraktivno i moderno.

Zadnji dio izgleda manje popunjen u odnosu na EXP 100 GT model, koji je služio kao inspiracija novom Bacalar modelu. Branik je drugačiji i uključuje difuzor koji ostavlja prostor za pravougaone izduvne cijevi.

Bacalar ispod haube skriva motor sa unutrašnjim sagorevanjem koji proizvodi snagu od 1.340 konjskih snaga i 1.191 Nm obrtnog momenta. Riječ je o 6,0-litarskom twin-turbo V12 benzinskom motoru koji je usklađen sa osmostepenim automatskim mjenjačem sa dvostrukim kvačilom i pogonom na sve točkove koji menja obrtni momenat između dvije osovine.

Proizvodi 659 KS više od Continental GT modela, kao i 900 Nm obrtnog momenta. Automobil takođe sadrži 48-voltni sistem za dinamički vožnju koji nudi „odzivnu vožnju i izvanredno rukovanje i prilagođavanje u svim uslovima“, kaže Bentley.

Enterijer krase najkvalitetniji i najluksuzniji materijali, koji čine da boravak u ovom vozilu bude potpuno jedinstveno iskustvo. Mešavina sportskog duha i luksuza zadovoljićesvakog vozača i omogućiti da u ovom autu budete srećni.

Iako je Bentley prije nekoliko nedjelja iznio dosta informacija o ovom vozilu, svi su se pitali koliko će Bacalar koštati. Sada napokon i to znamo. Ovaj kabriolet koštaće 2 miliona dolara i biće napravljen u samo 12 jedinica, što znači da će samo najsrećniji, ali i najbogatiji uspjeti da ga se dokopaju.ž


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.