x

pred cijelim svijetom u društvu ljepših polovina

Benzema na dodjelu Zlatne lopte doveo bivšu ženu i djevojku!

Karima Benzemu na društvenim mrežama nazivaju alfa mužjakom, jer je na dodjelu "Zlatne lopte" došao u društvu bivše supruge i sadašnje djevojke.

Francuski fudbaler bio je zvijezda večeri u Parizu. Ne samo zato što je osvojio laskavi trofej, prvi put u svojoj karijeri, već i zato što je uradio nešto, što niko prije, a vjerovatno i poslije njega neće uraditi. Da na gala večeri bude u društvu supruge i djevojke.


Foto: Profimedia

Karim Benzema je u odličnom odnosu sa suprugom Korom Gotje, iako francuski mediji pišu da duže vrijeme ne žive zajedno. Imaju dvoje djece, sina i kćerku. Kora je bila na "Zlatnoj lopti" kao pratnja njihovom nasljedniku Ibrahimu, dok je kćerkica Meilja ostala kod kuće.


Lijepa i bujna Džordan Ozuna stigla je zajedno sa fudbalerom na svečanost. Manekenka je odnedavno u vezi sa igračem Reala iz Madrida. Javnost je za to saznala ovog ljeta, kada su se njihove zajedničke fotografije pojavile na društvenim mrežama.


Zvanična Benzemina supruga Kora nikada u javnosti nije komentarisala vezu svog muža sa Džordan Ozuna. Vjerujemo da joj nije bilo prijatno kada je u Parizu vidjela i mladu manekenku, mada bilo kakve reakcije nije pokazala.

Karim Benzema je musliman, a islam kao vjera dozvoljava muškarcu da ima više žena. Rođen je u Francuskoj, ali njegovi roditelji potiču iz Alžira.

.

Izvor: Kurir 



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.