x

U LJUBAVI S MANEKENKOM

Benzema u tajnosti četvrti put postao otac, s trećom različitom partnericom!

U tajnosti kao i cijela veza sa manekenkom Jordan Ozunom ili bolje rečeno, kao i cijeli njegov privatni život općenito, Karim Benzema je po četvrti put postao otac.

Prema pisanju španskih medija, par je primljen prošle srijede, 26. aprila, na prestižnu kliniku Ruber u Madridu, a beba je rođena dan kasnije. Prirodnom porođaju je prisustvovao dr. Álvaro Rodríguez iz tima dr. Carrilloa, koji se već pobrinuo za mnoge druge igrače španske La Lige.


Benzemi je to četvrto dijete, dok je Ozuna prvi put postala majka, a spol djetata za sada nije poznat.

Nogometaš Reala ima već troje djece iz dvije prethodne veze. Cora Gauthier je majka njegovog sina Ibrahima (5), a francuski napadač ima i kćerku Meliju (8 godina) iz veze sa Chloe De Launay i sina Nourija (3) kojeg je dobio nakon što se par nakratko pomirio.


Benzema je u međuvremenu upoznao 32-godišnjju američku manekenkku Jordan Ozunu koja od malih nogu gradi karijeru u svijetu modelinga, pojavljujući se na raznim događanjima, a u vezi su od augusta prošle godine.

Par za sada nije komentarisao rođenje djeteta, što je u skladu sa onim što su radili svih ovih zajedničkih mjeseci, u kojima su zajedničke fotografije rijetko objavljivali.

.


Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.