Beogradski ICO Samit - Najveća međunarodna investiciona konferencija u regionu!

13.11.2018 20:00

Beogradski ICO samit 13. novembra u Srbiju dovodi neke od vodećih svjetskih stručnjaka za finansiranje projekata i startup-ova. ICO je novi način finansiranja projekata/biznisa koji ima sličnosti sa IPO-om i Crowdfundingom, ali omogućava vlasnicima da zadrže 100%-tni udio u vlasništvu.

Ovaj vid finansiranja je sve popularniji u svijetu i sve se više koristi za finansiranje projekata u klasičnom biznisu bez obzira na privrednu granu.

Statistika ICO industrije je takođe impresivna sa eksponencijalnim rastom iz godine u godinu:

- 2016. godine je prikupljeno 98,6 miliona $,

- 2017. godine 6,3 milijarde $,

- do kraja 09.2018. godine je prikupljeno 20,6 milijardi dolara.

Neke od zvijezda konferencije:

Stefania Barbaglio - direktor investicione kompanije Cassiopeia Services, dobitnik nagrade "Best International Investor Relation 2018", pomaže kompanijama da prikupe sredstva, izađu na berzu i povećaju vrednost akcija nakon izlaska.

Marco Calicchia - osnivač MaZee-ja, kompanije za podršku ICO projekata. Dosadašnji portfolio kompanije je 25 projekata koji su zajedno prikupili više od 500 miliona dolara.

Keith Baumwald - direktor marketinga Celsius Networka, upravljao je ICO kampanjom koja je u martu ove godine prikupila 50 miliona dolara.

Markus Dold - direktor eCharge-a, kompanije koja u gradove uvodi službu taksi vozila na električni pogon i razvija infrastrukturu stanica za punjenje električnih automobila, a koja se finansira iz ICO kampanje.

Ukoliko imate ideju za projekat ili biznis a nemate dovoljno novca, ne želite da se odričete udjela u vlasništvu, ovo je idealno mjesto za vas. Upoznajte profesionalce koji pomažu projektima da prikupe novac i ostvare svoje ciljeve.

Sajt konferencije je https://www.icobelgrade.com/ 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.