x

Berlin Fashion Week u znaku poznatog modela Miroslava Žikića!

Jedan od najpoznatijih top modela na Balkanu, Miroslav Žikić, ostvario je izuzetno zapažen uspjeh na posljednjoj sedmici mode u njemačkoj prijestolnici, Berlinu.

Miroslav je zaštitno lice mnogobrojnih brendova, a radio je i na raznim kampanjama poznatih robni marki, te je tako snimio mnogo reklama, ali i muzičkih spotova sa najeminentnijim muzičkim zvijezdama poput Tanje Savić, Slađane Mandić, Ivanom Nikolić i djevojkama iz grupe Hurricane, kao i mnogim drugim. Miroslav je uradio nekoliko velikih kampanja čije fotografije potpisuje njegov saradnik, poznati fotograf Dejan Milićević.


Pored toga što je poznati internacionalni model, Miroslav je i svjetski priznati fitness trener.

Ovog puta, Žikić je svoje pratioce na društvenim mrežama oduševio još jednim vrhunskim poslovnim uspjehom i to u Berlinu.


On je bio jedan od glavnih modela na ovosezonskom Fashion Week-u, održanom u prijestolonici Njemačke koncem prošlog mjeseca.

Na pomenutoj sedmici mode u Berlinu, Miroslav je nosio kreacije njemačkog dizajnera MYL BERLIN i francuskog dizajnera HOMDET.


Kao i uvijek bio je na visini zadatka, a ovakvim poslovnim uspjehom i angažmanom na sedmici mode u jednoj europskoj metropoli malo ko se može pohvaliti od modela i manekena na Balkanu. Berlinski Fashion Week je bio u Miroslavovom znaku, a za kojim uzdišu žene ne samo na Balkanu nego i šire, a važi i za najpoželjnijeg neženju na ovim prostorima po mišljenju javnosti. Kaže da je emotivno slobodan, a na Instagramu ga prati čak 180.000 ljudi.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.