x

Bez njega nema rijalitija: Miki Đuričić potpisao ugovor za Zadrugu 4, tvrdi da mu je to posljednji rijaliti!

Jučer je potvrđen ulazak u četvrtu sezonu "Zadruge" Kristijana Golubovića, te je objavljen snimak Željka Mitrovića i njega u toku pregovaranja i potpisivanja ugovora za boravak u Imaginarijumu.

Kako se saznaje, i Miki Đuričić je odmah nakon Golubovića imao sastanak gdje je pregovarao oko uslova za ulazak u rijaliti, te potpisao ugovor za ulazak u "Zadrugu 4", koja počinje u septembru, ove godine. Mitrović je objavio snimak potpisivanja ugovora i sa Mikijom, tako da je to zvanična informacija.


Pčelar iz Kupinova je već spominjao da se sprema za rijaliti, te za domaće medije izjavio da će mu to biti posljednji rijaliti i da će svoj privatni život držati podalje od javnosti, obzirom da postaje otac u avgustu, samo mjesec dana pred početak četvrte sezone. Moguće je da će Miki u svom ugovoru tražiti da povremeno viđa dijete, ali još nema zvanične informacije. 

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy