x

Biće belaja: Rada Manojlović zaprošena na Harisove oči, on se odmah pobunio!

Rada Manojlović je danas imala TV premijeru duetske pjesme "Svadba" koju je otpjevala sa Emirom Đulovićem, a odmah nakon snimanja emisije u studiju na Košutnjaku, uputila se u stan gdje živi sa dečkom Harisom Berkovićem.

Rada je imala naporan vikend iza sebe, a zasigurno je najupečatljiviji nastup na Rujan Festu gdje je pjevala za više od 6.000 fanova iz Zagreba i okolice. Danas je imala emisiju uživo u Grandu, gdje je sa Emirom Đulovićem predstavila "Svadbu", a iako je non stop kritikuju kako kasni na emisije, danas je sve bilo po protokolu. 

Kako Rada voli komunikaciju sa fanovima, a poznata je i kao jedna od rijetkih pjevačica koja se fotografiše s njima nakon nastupa i po dva sata, ona je uvela jednu novinu, a to je da se sve češće uključuje u "lajv" na Instagramu. 


Večeras je Rada vodila komunikaciju sa fanovima na Instagramu koji su joj se javljali iz svih krajeva Evrope. Komplimenti na račun pjevačice su se nizali, a bilo je i djevojaka koje su pitale za Harisa. Berković se čuo u pozadini, međutim, Rada je istakla kako nije za snimanje jer igra "FIFU".

Naravno, on je pomno pratio šta Rada poručuje svojim fanovima, a dok je čitala ono što joj pišu, naišla je na poruku jednog muškarca koji je poručio kako hoće da je ženi. Čim je čuo šta izgovara, Haris je reagovao i poručio: "Pa zar pred mojim očima?" 

Osim ponude za vjenčanje, Radi su pojedini muškarci tražili da pokaže stopala, međutim, ostali su uskraćeni za ovaj čin.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.