x

možda nađe i novu ljubav

Biće mu teško, ali mora da živi dalje: Majka Darka Lazića otkrila da se pjevač već odselio u Njemačku!

Pjevač Darko Lazić nakon raskida sa Marinom Gagić riješio je da se odseli u Njemačku gdje će pokrenuti novi biznis. Tim povodom sada se oglasila njegova majka Branka, koja kaže da je pjevač već otišao iz Srbije.

 - Ništa ne mislim o njegovom odlasku. Otišao je on već u Njemačku, prije dva dana, u nedjelju. Ne znam u kom je gradu, tek treba da mi javi. Ne želim ništa više da komentarišem, nek on sve objasni. Ja ga nisam ništa savjetovala, rekao mi je rekao je da ide tamo, a ja ga podržavam u tome - rekla je Branka.

Ona je svjesna da Darko neće lako podnijeti odvojenost od svoje djece.


- Naravno da će mu biti teško, ali mora da se živi dalje - rekla je Lazićeva.

Lazićeva majka smatra da će život njenog sina biti bolji u inostranstvu, nego u Srbiji, a ne želi da se miješa u to da li će se njen sin tamo i zaljubiti.


- Biće mu bolje tamo nego ovdje. Svakako ga podržavam i nedostajaće mi, ali neće on biti tamo zauvijek, dolaziće i kod nas. Moguće je da će i tamo naći novu ljubav, ali to je njegova stvar i samo se njega tiče - naglasila je Branka.

Branka ističe da je u kontaktu sa Marinom Gagić, sa kojom Darko ima sina, a nedavno je raskinuo sa njom. 


- Sa Marinom se čujem, ali sa Anom ne. Kad je Marina u pitanju, razgovaramo o djetetu. Djeca su dobro - rekla je Branka.

- Marina je znala da će Darko otići još prije nego što ga je ostavila, znala je - otkrila je. 

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.