x

BIHAMK uvodi nove ``pametne`` kartice za članove!

Danas je na benzinskoj stanici HIFA Stup u Sarajevu obilježen početak programa lojalnosti za BIHAMK članove te nastavak uspješne saradnje između bosanskohercegovačkog auto-moto kluba BIHAMK-a i HIFA grupacije. Osim popusta na gorivo na svim HIFA benzinskim pumpama, BIHAMK je svojim članovima obezbijedio i nove „pametne“ kartice te započeo program nagrađivanja najvjernijih korisnika.

Osim bržeg i lakšeg korištenja, osnovna prednost novih članskih kartica u odnosu na dosadašnje je - jedinstvenost i prepoznatljivost na svakom koraku, poručili su iz BIHAMK-a.

 

"Od danas članska kartica postaje lična karta svakog člana BIHAMK-a. Ona će pokazivati broj članskih godina, obim korištenja članskih usluga te će BIHAMK  na taj način biti u mogućnosti da nagradi one članove koji to zaslužuju svojim dugogodišnjim povjerenjem. BIHAMK se sa ovim projektom svrstao u red velikih evropskih klubova te se nadamo da će članovi znati prepoznati nove povlastice i benefite koje im ovaj program omogućava" kazao je predsjednik BIHAMK-a, Ivo Komšić.

 

Dodavanjem jedinstvenog bar koda i kreiranjem pozadinskog softwera, od sada će svako korištenje članske kartice biti zapisano i pohranjeno u članski dosije kako bi se lojalni članovi dodatno nagradili.

 

"Vrlo smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom sa BIHAMK-om kao i očiglednim zadovoljstvom naših klijenata - članova BIHAMK-a. Smatram da ćemo sa novim načinom nagrađivanja lojalnih kupaca u sljedećoj godini postići pun pogodak i našu saradnju podići na jedan vrlo visok nivo", rekao je Muris Hadžimehić, direktor HIFA d.o.o.

 

Članovi BIHAMK-a će uskoro u svakom trenutku moći provjeriti stanje svojih članskih pogodnosti kao i ostvarene benefite putem navedenog programa lojalnosti.

 

"Pametne" kartice će članovi moći upotrebljavati prilikom korištenja svih vrsta BIHAMK usluga - pomoć na cesti, servisne usluge, registracija vozila, rent-a-car, BIHAMK shop, putničko osiguranje i brojne druge.

 

Također, svi partneri BIHAMK Bonus pogodnosti će u najkraćem mogućem roku biti uključeni u navedeni program tako da će od sada korištenje popusta i benefita biti još lakše i efikasnije.

 
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.