x

nisu mu priznali gol

Bijesni Ronaldo bacio kapitensku traku i izašao s terena zbog krađe u Beogradu! (Video)

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo bijesan je izašao s utakmice između Srbije i Portugala u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru jer mu u finišu meča, ako je suditi prema fotografijama, nije priznat čist pogodak za pobjedu.


Susret između Srbije i Portugala završen je rezultatom 2:2 i obje ekipe će nakon dva odigrana kola imati po četiri osvojena boda, no sve je moglo biti drugačije da su sudije u finišu meča priznale gol koji je postigao Ronaldo.


Naime, Ronaldo je iskoristio jednu grešku u odbrani Srbije, uspio je loptu poslati u gol, a kako je jedan domaći igrač stigao na gol-liniju i uspio izbio loptu iz mreže, sudije nisu vidjele da je ona prešla gol-liniju i nisu priznale Ronaldu čist pogodak.


Portugalac je odmah počeo sa slavljem i krenuo je proslaviti gol za pobjedu svog tima, no linijski sudija nije reagovao zbog čega Ronaldo žestoko protestvovao i ubrzo nakon toga bacio kapitensku traku i krenuo izaći s terena.


Sve to desilo se u posljednjoj minuti pa je ovaj potez Ronalda završio tako što je Portugalac samo otišao u svlačionicu, no nema sumnje da će uslijediti veliki protesti nakon meča i da će se tražiti sankcija za arbitre večerašnje utakmice.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.