x

BILA JE NA IVICI SUZA, ZAMALO SE ONESVIJESTILA: Teodora Džehverović uživo u emisiji dobila poziv od Cece, evo šta joj je poručila! (VIDEO)

U toku uključenja u emisiju "Premijera - Vikend specijal", Teodora je istakla kako joj prijaju komplimenti koje je dobila od  muzičke zvijezde Svetlane Cece Ražnatović.

Nedugo potom, Teodori je zazvonio telefon a sa druge strane bila je upravo Ceca. Pjevačici su bile oči pune suza kada je čula njen glas i nije mogla da obuzda ushićenje.


Ražnatovićeva je poručila mladoj koleginici da je podržava, da je ona jedno dobro i vaspitano dijete, te joj je ponudila svoju pomoć.


Džehverovićeva je odmah po završetku poziva pozvala majku, Gordanu Džehverović i obavijestila je o onome što se neposredno prije toga desilo.


Mlada pjevačica nije skidala osmijeh sa lica i sve vrijeme je uzbuđeno cvrkutala zbog ove neočekivane podrške koja će joj, nema sumnje, dati dodatni vjetar u leđa.


U nastavku pogledajte kako je izgledao Teodorin razgovor sa Cecom, ali i koliko je bivša zadrugarka bila ushićena zbog ovog poziva.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.