x

srcelomac mnogih ženskih srca

Bila je neukrotiva kao divlji konj, ja sam imao 32, a ona 18 godina: Ovako je poznati plejboj govorio o vezi sa pokojnom Ksenijom!

Poznati plejboj i srcelomac mnogih ženskih srca devedesetih godina Nebojša Tubić Žabac svojevremeno je progovorio o vezi sa hrvatskom pjevačicom Doris Dragović, ali i sa pokojnom Ksenijom Pajčin.

On je otkrio da je sa Doris sjeo da popije kada mu se požalila na ljubavne probleme, dok je Ksenija bila neukrotiva.

- Doris je došla kod mene i žalila se da ima nekih ljubavnih problema, pa smo sjeli da popijemo. Ja sam tad bio popio malo više, a ona mene pita jel može da mi sjedne u krilo. Rekla mi je da joj je taj njen šutnuo u d..e i vukao za kosu. I tako, malo - pomalo smo se zbližili, bili smo zajedno godinu i po dana.


- Bila je simpa, opuštena. Za razliku od Ksenije Pajčin, ona je bila divlja, neukrotiva, lijepa ko lutka, ali ne možeš sa njom nikako. Jedan dan super, drugi dan poludi skroz, kao divlji konj, misliš da si je ukrotio, a ona ode sa drugim. Bila je klinka kad smo bili zajedno, 32 godine sam imao tad, a ona 18 - kazao je on za Kurir.


- To je bilo klinačko zabavljanje, bila je napaljena da se vozi motorima, automobilima, slabo je bilo s.ksa, više je bilo druženja.

Tubić je krajem devedesetih istovremeno bio u emotivnom odnosu sa dvije članice grupe "Models".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.