x

Bila je skroz hladna, a iz usta joj je curila krv! Na ruci tragovi igle: Prijatelj koji je pronašao ljubavnike iznio stravične detalje njihove smrti!

Plejbojev model i epizodista u seriji "Selo gori, a baba se češlja" Ivana Mlađović koja se u subotu uveče predozirala heroinom čak sedam sati je ležala mrtva prije nego što ju pronašao Aleksandar N. koji ju je, zajedno sa vjerenikom, primio te večeri na prenoćište.

U trekutku kada je, zabrinut jer ne izlaze iz sobe iako je podne, ušao da vidi šta se sa njima dešava Aleksandar je zatekao jeziv prizor. Pored beživotnog Ivaninog tijela ležao je njen vjerenik, taksista Miloš Kovačević. On je u teškom stanju prebačen u bolnicu gdje je odmah intubiran i njegovo stanje je i dalje neizvijesno.

- Tog dana Miloš je zamolio Aleksadra da on i njegova vjerenica prespavaju kod njega, što im je ovaj dozvolio. Narednog jutra Aleksandar je primijetio da je u njihovoj sobi potpuna tišina i da se ne pojavljuju pa je oko podneva ušao u sobu i zatekao jeziv prizor. Beživotno Ivanino tijelo nalazilo se na krevetu, bila je skroz modra, a iz usta joj curila krv, dok su po rukama bili primijetno svježi ubodi igle - kaže izvor upućen u istragu.


Odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali glumici nije bilo spasa, dok je Kovačević prevezen u Kragujevačku bolnicu.

Tijelo nesrećne djevojke bilo je u potpunosti hladno, a prema procjeni veštaka, bila je oko sedam sati mrtva kada je pronađena. Nakon završene obdukcije biće poznat tačan uzrok smrti, ali je očigledno da se mladi par predozirao narkoticima - kaže izvor.


Otac Aleksandra N., u čijoj kući je pronađen ljubavni par, ispričao je da ne zna kakva je veza između njih i njegovog sina.

- Moj sin je bio heroinski zavisnik i bio je na liječenju. Pretpostavljam da se s M.K. upoznao tamo i da njihovo prijateljstvo datira iz bolnice. Mislim da se i Ivana jedno vrijeme liječila, pa su se vjerovatno svi tamo upoznali. Sumnjam da bi im dozvolio da budu u kući da je znao da će da se drogiraju - ispričao je on


(Kurir.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top