x

novi detalji, on odgovorio

Bila mu je igračka za veče, nije njegov nivo: Zadrugarka se hvalila odnosom sa Lukasom, on je žestoko spustio!

Zadrugarka Marijana Zonjić izjavila je da je noć pred ulazak u rijaliti provela kod folkera Ace Lukasa koji joj je tada navodno ponudio intimne odnose u troje.

Kako se navodi, Marijana je zbog nepristojne ponude izrevoltirana izašla iz njegovog stana, a sada je otkriveno šta se zapravo dešavalo u pjevačevom stanu.

- Lukas i Marijana su cijelu noć proveli u njegovom stanu. Njoj se dopao sav luksuz, njegovo galantno ponašanje prema njoj. Naručio je večeru za njih dvoje, nazdravljali su, cijelu noć je treštala muzika. Marijana je uživala pored njega, jer je on baš galantan kada su žene u pitanju. Međutim, poslije te večeri nije joj se javljao i ona je shvatila da mu je bila igračka samo za jedno veče. To ju je izrevoltiralo, pa je odlučila da ispriča sve medijima.


- Marijana je mislila da je uspjela da ga zavede, međutim njemu to veče nije ništa značilo. Samo je želio malo nježnosti i to je i dobio, džaba se ona nadala da će biti između njih nečeg ozbiljnijeg. Nije ona njegov nivo, zbog toga ju je i ostavio.

Podsjetimo, Marijana je nedavno za medije otkrila da je provela kako ona kaže prelijepu noć kod folkera, ali da je sve to uništio upravo on kada je pozvao još jednu djevojku da im se priključi.


- Ja sam cijelu noć ostala kod Lukasa, imali smo odnose, bilo smo u njegovom stanu, pili, pjevali, bilo nam je prelijepo... Ipak u jednom momentu odlučio je da pozove još jednu djevojku da nam se pridruži što me je iznerviralo. Bilo mi je neprijatno, jer ne volim takve stvari. To sam mu i rekla, ali očigledno me nije ozbiljno shvatio. Mislila sam da se šalio sve vrijeme, a onda se ona pojavila na vratima spremna za druženje. Bijesna sam pokupila svoje stvari i skoro bez ičega sam izletjela iz njegovog stana, neke komšije su me čak i vidjele.

Lukas je na celu ovu priču imao da kaže samo jedno.

- I mene je Madona zvala u četvorku. Šta je babi milo, to joj se i snilo. Ja ne znam ni ko je to - rekao je Lukas.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.