x

Bili bi sretni da ga objese na Terazijama: Ispovijest Željka Mitrovića o udesu svog sina i presudi od 12 mjeseci kućnog pritvora!

"Aleksandar je osuđen samo zato što je sin Željka Mitrovića, svako ko je bio upućen u slučaj bio je siguran da će presuda biti oslobaćajuća. Međutim..."  Ovo je poruka Željka Mitrovića, vlasnika TV Pink, nakon što je njegov sin prvostepeno osuđen na godinu dana kućnog zatvora uz elektronski nadzor (nanogicu) zbog saobraćajne nesreće u kojoj je nastradala Andrea Bojanić (17) u julu 2013. godine.

Istom presudom izrečena mu je i mjera bezbijednosti zabrane upravljanja motornim vozilom od godinu dana. Udes se dogodio u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Potparolka Prvog osnovnog suda u Beogradu Bojana Stanković precizirala je da je Mitrović osuđen zbog krivičnog djela teško djelo protiv bezbijednosti javnog saobraćaja i krivičnog djela nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Željko Mitrović je ocijenio da je presuda nelogična, jer su sva vještačenja pokazala da nema krivice njegovog sina.


- Tražili su tri vještačenja i supervještačenje. Svako je pokazao da nema krivice, da je bilo zeleno za automobile, da je vrijeme za reakciju bilo 0,8 sekundi, što nije vrijeme u kojem je moguće da je bilo ko reaguje - rekao je Mitrović i dodao kako smatra da je njegov sin osuđen samo zato što je sin Željka Mitrovića i da svako ko je bio upućen u slučaj bio je siguran u oslobađajuću presudu.

On je naglasio da je za sve one što mrze svejedno da li je kazna ovakva ili oslobađajuća.


- Za njih je sve, osim vješanja i streljanja, malo. Oni bi bili zadovoljni samo da je kazna javno streljanje mog sina na Terazijama - ističe vlasnik TV Pink.

Naglašava i da će se žaliti.

- Ovdje je donijeta osuđujuća presuda samo zbog imena i prezimena. Ponavljam, ne postoji građanin Srbije koji bi bio osuđen na osnovu izvedenih dokaza, osim mog sina - zaključuje Mitrović. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.