x

ispričala sve

Bilo me sramota da pogledam dijete, oduzela sam se: Kristina do detalja opisala susret sa Kristijanom bivšom ženom!

Kristina Spalević u sretnoj je vezi sa Kristijanom Golubovićem, a sada je otkrila kako je proteklo upoznavanje sa njegovom bivšom suprugom.

Ona je riješila iskreno da ispriča šta se tačno desilo tog dana.

"Biću maksimalno iskrena što se ovoga tiče. Bili smo u Kragujevcu, nije mi na pamet palo da izađem iz auta, on je nosio djetetu poklone. Kristijan je htio da se ošiša, tjerao mene da radim nokte. A salon je bio pored njegove zgrade. Ja izlazim i samo u jednom trenutku vidim Ivana, samo sam se okrenula, ja sam se sakrila, nikad nisam tako kukavički postupila. Bilo me je sramota. Zvala sam mamu, i samo u jednom trenutku čujem da me neko zove", započela je ona priču.


"Nisam to očekivala, dozivala me je Ivana, i stala sam ovako. Nikad se nisam tako u životu, ne mogu da kažem da sam se uplašila. Ja sam nju posmatrala kao neku strogu ženu, a ona mi je prišla, pružila ruku, u jednom trenutku me je samo zagrlila, nisam mogla ništa da progovorim. Bilo me je sramota da pogledam dijete, i onda je Kristijan otišao da se frizira, pritom tu su njegove drugarice i poznanice. Pozvao me je sa strane, i tek tu su mi krenule suze", pričala je Kristina.


"Koliko si ti vremena provela s njom, je li ti rekla nešto?", pitao je voditelj.

"Rekla je njemu, i znam da sam ja na njenom mjestu, ne bih ni ja krivila treće lice. Nemam pojma o čemu smo razgovarale, ja sam bila oduzeta. Čisto iz neprijatnosti smo krenule da komentarišemo i pričamo nešto. Bilo mi je neprijatno, i stiže mi poruka od Kristijana da dođem. Ona je nenormalno prijatna žena. Bilo bi bolesno da se družimo nas dvije, osudu nisam vidjela s njene strane, a mislim da njega i te kako krivi, jeste povrijeđena. Drži se ona, ali prema meni nema ništa tako", nastavila je Kristina u emisiji "Narod pita".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.