x

Bio mu sa ženom i kćerkom, palili kola, bacali bombe: Karađorđe sve oprostio Čabarkapi, a ono što je rekao otac njegove unuke zaboljeće Ljubu Pantović!

Aleksandar Čabarkapa i Karađorđe Subotić konačno su zakopali ratne sjekire i riješili da stave tačku na sva nemila dešavanja koja su iza njih.

Aleksandar, koji je bio sa Ljubom Pantović i sa Aleksandrom dobio kćerku, našao se sa Karađorđem i izgleda riješili su sve probleme koji su postojali između njih dvojice.

"Sa bivšim, sadašnjim i budućim prijateljem Karađorđem Subotićem kojeg podržavam da uđe u rijaliri i zada konačni udarac čika Ljubomiru jer je on nju napravio i odlučniji nego ikada da o njoj otkrije sve pikanterije jer je upravo on Pandorina kutija. Đole, uz tebe sam do ostvarenja cilja jer te taj ološ izdao hiljadu puta", napisao je Čabarkapa na svom Fejsbuk profilu.


Izgleda da Karađorđe ponovo planira da postane učesnik rijaliti programa, a o kome Čabarkapa priča, da li se sve ovo odnosi na Ljubu Pantović i šta je zapravo u pitanju, ostaje da uskoro saznamo.

S druge strane, Ljuba ima izvijesnog partnera iz Švedske, dok je njena kćerka u vezi sa izvijesnim biznismenom Pecom. 

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.