x

progovorio

Bio sam fin n.rkoman! Darko Lazić tvrdi da se odrekao raskalašnog života: Prestao sam da se dr.giram i k.rvam!

Zgadilo mi se da uzimam opijate jer to danas svi rade. Nekad je to bilo rjeđe i bilo je zanimljivo. Sad volim da popijem kad sam u društvu i to je sve, priča pjevač.

Pjevač Darko Lazić kaže da se odrekao skoro svih poroka otkako se oženio Katarinom Stojanović, pa sad tvrdi da je prestao da juri žene i uzima psihoaktivne supstance! Folker je rekao da samo ponekad popije kad se okupi s prijateljima, kao i da više nije u modi da čovjek bude poročan jer je to postalo pomodarstvo.

- Ne ide da ja pričam o tome koliko sam se promijenio, bolje je da to drugi kažu. Mogu samo da kažem da sebe više ne mogu da prepoznam. Poroci su bili sastavni dio mog života. Kad bih se odrekao svega, to ne bih više bio ja. Sad je sve to u normalnim granicama. Ne pušim više, ne dr.giram se, ne k.rvam se, samo ponekad nešto popijem - priča Darko za Skandal i dalje objašnjava da mu se zgadilo da bude poročan jer se danas time ljudi hvale:


- Nekako mi se zgadilo da uzimam bilo šta, drogu i bilo šta tome slično jer su danas svi u tom fazonu. Što reče Aca Lukas, nekad je bilo zanimljivo dr.girati se, a sad je izlizano. Nikad nisam krio da sam poročan. Kod mene je samo bio problem što nisam imao mjeru. Pretjerivao sam i onda me to umalo nije koštalo glave. Znaju svi da sam pod dejstvom alkohola sjeo za volan i slupao se. Mogao je da bude haos. Bio sam fini n.rkoman, sve sam htio da probam i eto, na neki način sam platio cijenu. Taj period života mi je kao pakao! Danas rijetko pričam o tom periodu kad se desila saobraćajka. Ne volim da se vraćam na to i samo kažem da smo živi i zdravi. Rijetko za šta se kajem, moj život je moja stvar.


Lazić je rekao da je tek poslije udesa shvatio ko su mu na estradi pravi prijatelji i šta kolege o njemu zaista misle.

- Volim, u neku ruku, što mi se desilo ono s kolima. Vidio sam ko su mi pravi prijatelji na estradi. Pokazali su prava lica, ja im, uprkos svemu, želim sreću i da budu bar upola uspješni kao ja. Svi koji meni žele loše, dabogda im bilo samo najljepše! Nikome ne mislim zlo, ali na kraju se ispostavilo da su to sve sitne prodane duše. Čak su neki pokušavali da zavade mene i Đanija, ali nisu znali da je to nemoguće. Đanija samo čovjek treba da razumije na pravi način. On je veliki drug, poseban je i veliki je šaljivdžija. Gledam ga kao oca i mora da se zna da među nama nikako nema zle krvi - priča folker.


Darko kaže da se odlično slaže s bivšom partnerkom Marinom Gagić, s kojom ima sina Alekseja, te tvrdi da mora da ga posluša i nađe bogatog momka.

- Moja sadašnja žena i Marina se odlično slažu. Nema razloga da među nama postoji zla krv. Marina je majka mog djeteta, to će uvijek tako da bude. Želim Marini sve najbolje, a najviše da nađe bogatog momka. Sutradan, kad sjednemo svi negdje zajedno, da ona plati ručak. Da neko od njih časti, ne moram samo ja. Možda sam neke navikao da uvijek sve ja plaćam, ali znate kako kažu - nema više ni kod babe za džabe!


Lazić priča da planira da tezgari još desetak godina, a onda ima za cilj da s porodicom uživa i da se smiri.

- Mislim da će da mi bude dovoljno da radim još desetak godina. Poslije toga može neka lagana penzija. Meni je sad već vrijeme za skućim porodicu i da se skrasim. Imam djecu, imaću ih, nadam se, još s Katarinom. Cilj mi je da putujemo, da uživamo zajedno na nekoj jahtici. Da ne kažem sad sa svim svojim ženama, ali s jednom da!

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.