x

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića: Na sinu sam slomila stolicu, a kćerki sam lupala šamare!

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, priznala je da je njihovog sina Devina tukla stolicom, kao i da je kćerki Diani lupala šamare. Ona je na Fejsbuku napisala kako je "vaspitavala djecu".

"Nisam obraćala pažnju na to što zakon zabranjuje da udariš dijete. Ja sam ga rodila i ja ću ga disciplinovati kako želim, makar morala da odležim. Jednom sam čula da je Devin u školi pokazao srednji prst učiteljici. Kada je došao kući, izlomila sam stolicu na njemu. Takođe sam mu zaprijetila da ću ga zadaviti svojim rukama ako u životu postane papučar", napisala je Mirjana na Fejsbuku.

Antonovićeva, koja već duže vrijeme pokušava da dokaže da je Devin sin Miroslava Ilića, ispričala je da jednom prilikom nije htjela da izbavi nasljednika iz zatvora.


"Devin je sa 17 godina upao u loše društvo. Policija ga je privela zbog kazne na autu, koju nije plaćao. Kumio me je da ga izvadim iz zatvora, ali sam odlučila da ga ostavim tri dana da vidi kako je biti tamo. Kad je konačno izašao na ulicu, digao je ruke prema nebu i rekao: "Nikad više."

Ona je na kraju otkrila da nije bila ništa blaža ni prema kćerki:

"Dianu sam jednom čula kroz prozor kako koristi proste riječi i priča sa nekim kao kočijaš. Imala je već 16 godina. Pozvala sam je i pitala da li misli da se ja krvavo borim da bih na kraju stvorila uličarku! Primila je dva-tri šamara da zapamti. Nikada više nije opsovala."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.