x

BH. ČARLIJEVI ANĐELI NA JUBILEJU

Bivša misica Minela Čorbo proslavila ulazak u 40-te i deceniju uspješnog poslovanja! (Foto+Video)

Bivša misica Minela Čorbo, vlasnica beauty salona “Moć dodira”, u subotu je proslavila svoj četrdeseti rođendan na nekoliko ekskluzivnih lokacija u gradu. Na spektakularan način atraktivna Minela ispratila je tridesete i zablistala u bijeloj haljini koja je isticala njezino izvajano tijelo. Bijela boja naglasila je njenu preplanulu put i istakla njenu ljepotu.


No, nije samo Minela plijenila pažnju na svom rođendanskom slavlju. Njene prijateljice su se također maksimalno sredile, pretvarajući se u prave čarobne anđele. Svaka od njih izgledala je besprijekorno, odabravši svoje najbolje izdanje za ovu posebnu prigodu.


Foto i Video: Elman Omić

Ovo slavlje ima još veći značaj jer Minela istovremeno obilježava i deset godina uspješnog rada kao kozmetičarka.

Prva destinacija na Minelinom rođendanskom putovanju bila je popularni restoran Baoli. Uz prekrasno uređen prostor, izvrsnu gastronomsku ponudu i veselu atmosferu, Baoli je bio savršeno mjesto za početak ovog posebnog slavlja.


Minela Čorbo, poznata po svojoj ljepoti i uspješnoj karijeri kao kozmetičarka, pokazala je da je svakako i strastvena slavljenica. Iako je kročila u svoju 40-tu godinu života, njezin izgled i ljepota nisu nikada bili sjajniji. Njena priča je podsjetnik da svaka žena zaslužuje osjećaj samopouzdanja i ljepote, bez obzira na godine.


Nakon uživanja u ukusnoj hrani i piću, Minela je sa svojim prijateljicama prešla u restoran Taverna, gdje je zabava nastavljena u još intimnijem okruženju. Uz ples, smijeh i obilje dobre glazbe, ovaj prostor pružio je idealnu kulisu za stvaranje nezaboravnih trenutaka.


Ne treba izostaviti da je Minela Čorbo ne samo uspješna vlasnica beauty salona, već i posvećena kozmetičarka koja svojim klijentima pruža vrhunsku uslugu. Deset godina rada u kozmetičkoj industriji svjedoči o njenoj stručnosti i predanosti, a ovaj jubilej predstavlja važan i ponosan trenutak u njenoj karijeri.


Osim rođendana, ova proslava je također bila prilika da Minela zahvali svojim prijateljicama na podršci i prijateljstvu koje su dijelili tokom godina. Njihovo prisustvo na ovom posebnom događaju dodatno je obogatilo veče i stvorilo snažnu povezanost.

Minela Čorbo je dokaz da se uspjeh može postići kroz strast i predanost svom poslu. Slavlje je bilo samo početak nove faze u Minelinom životu, u kojoj će, ne sumnjamo, i zasjati poput pravog dijamanta.

.

.

.

Foto i Video: Elman Omić
Izvor: Senzacija

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.