x

priznanje

Bivša takmičarka Zvezda Granda: Muž me je snimao dok sam bila s drugim muškarcem!

Bivša učesnica takmičenja "Zvezde Granda" Slađana Zubčević pobrala je sve simpatije publike već nakon svog prvog pojavljivanja na sceni.

Slađa je sada otkrila da je njen suprug jednom prilikom snimao spot u kom je ona bila sa drugim muškarcem.

- Vidi mene žena i po, krupna i razmišljam aj ti sad nađi nekoga ko neće da izgleda smiješno pored mene. Prvo sam željela da nađemo modele, da njih snimamo, ali su mi objasnili da to ne treba tako. Razmišljam ja tako koga da nađem i padne mi na pamet moj školski drugar koji je već radio neke spotove i ima iskustva- ispričala je Slađana kroz smijeh. Iako je profesionalac u svom poslu, priznaje da joj je bilo izuzetno neprijatno.


- Kažem ja mužu kako ćemo mi sad ovo, ti snimaš svoju ženu s nekim drugim i onda je nastao minut ćutanja - priznala je, ali je ubrzo shvatila da njen suprug ozbiljno doživljava svoj posao s obzirom na to da se inače bavi snimanjem, te otkrila da je snimao spotove mnogim velikim zvijezdama.

- Kad si mogao da snimaš razne g.le žene i ja sam to podnijela možeš sad i mene s drugim rekla sam mu - rekla je Slađana u emisiji "Grand Magazin".

.

.

..

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.