x

Bivši učesnik Zadruge u petoj deceniji postaje otac: Duško Radonjić u isto vrijeme postaje i otac i deda!

Pinkova zvezda je prije godinu i po dana dobila brata sa majčine strane, a sada će dobiti još jednog, sa očeve strane. Kako saznajemo, bivši zadrugar i otac Pinkove zvezde i takođe bivše učesnice ''Zadruge'' Andrijane Radonjić, Duško postaće otac u petoj deceniji.

I dok je Andrijana nedavno sve iznenadila svojim novim dečkom, njen otac ne časi časa, pa će on i njegova djevojka Ivana uskoro dobiti sina. Pozvali smo Duška koji je presretan zbog radosnih vijesti, a svoje utiske je podijelio sa svima.


- Presretni smo zbog bebe. Dobiću sina. Djeca su najveće bogatstvo i treba imati bar troje djece. Ja sam što se toga tiče bogat čovjek. Moja djeca su sretna, lijepo su prihvatila vijest da će dobiti brata. Zanimljivo je da je i jedna od mojih kćerki u drugom stanju, a ja ću ove godine postati i deda i tata! Andrijana je isto lijepo prihvatila, moja djeca imaju svoje živote, ja imam svoj. Oni su odrasli. Mi smo kao Karingtonovi, samo nemamo toliko para. Ivana nema djece, naravno presretna je što će se ostvariti u ulozi majke - kaže Duško kroz osmijeh za Pink.rs.


Zanimljivo je to da je Andrijana tokom svog boravka u ''Zadruzi 1'' dobila brata i sa majčine strane, a ovu radosnu vijest tada joj je saopštio upravo Duško tokom njihovog telefonskog razgovora u rijalitiju.

Inače, Duško i njegova izabranica Ivana su duže vrijeme u vezi, a nedavno su saznali da će postati roditelji. On se zbog nje preselio u Obrenovac.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.