x

sumnja na crnu magiju

Bivši zadrugar otkrio šta se dešava u Bijeloj kući: Čuo sam da Dalili neke žene šalju omađijane narukvice!

Izbačeni rijaliti učesnik Bane Đokić progovorio je o svom učešću u rijalitiju, a onda je spomenuo i narukvice koje nosi Dalila Dragojević.

Bane je odmah odgovorio na pitanje šta bi promijenio da se sada vrati u "Zadrugu 5".

- Odnos sa Dalilom... Mnogo me nervira, tamo kada sam bio, bilo mi je žao, ali nisam mogao sve da vidim, sada mi je slika jasnija - rekao je Bane.


- Taj trougao... Zeznuta je situacija, Cara najviše opravdavam jer je bio slobodan. On je meni rekao da će se pomiriti sa Dalilom da bi joj vratio za sve, a onda će biti još gore. Vidjećete sto posto, on je to izgovorio dok je Maja bila tu. Njega je povrijedilo to što se Dalila pomirila sa Dejanom, njemu je stalo više do Dalile nego do Maje - pričao je Bane.

- Ko je bio u etno selu kod tebe, jesu bili Maja i Car? - pitala ga je voditeljka.


- Jesu, ja sam znao sve, oni uopšte nisu znali da ja postojim i da moj otac drži to etno selo. Ja sam znao da su oni zajedno prije nego što se to javno saznalo. Car je bio u isto vrijeme i sa Aleks, a Maja sa Janjušem. Ludilo - pričao je Đokić.


- Kako komentarišeš Dalilino paljenje igračaka? - pitao ga je voditelj.

- To je izgledalo užas, vidio sam to, čuo sam da ona ima neku narukvicu na lijevoj ruci i pomazi Dejana i on se vrati njoj. Čuo sam da njoj neke žene šalju neke narukvice koje su omađijane - rekao je Đokić za RedTv.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.