x

prokomentarisao

Bizarna izjava Adama Adaktara nakon što je njegova majka izgubila bebu: Suđeno joj je da ima jednog sina!

Alis Adaktar (47) rastužila je javnost kada je na Instagramu objelodanila da je izgubila bebu, a sada se oglasio njen sin Adam.

Sada se prvi put tim povodom za oglasio njen sin Adam Adaktar. "Bog obrva" priznao je u kratkom razgovoru da se niko u porodici nije nadao tome.

- S obzirom na to da je ona bila van Srbije kada se sve to desilo, osjećao sam se jako bezveze. Očekivanja su nam bila totalno drugačija, naravno - kaže Adam i dodaje da se njegova majka, uprkos lošim vijestima, osjeća odlično.


- Alis je fenomenalno, ona je to lijepo prihvatila, nekako inspirišuće za druge. Snagu je pokazala. Izgleda da je suđeno da ima samo jednog sina, a to sam ja. Tako će sigurno ostati zauvijek - zaključio je Adaktar za Pink.

Podsjetimo, Alis se oglasila i priznala da, nažalost, nije iznijela trudnoću.


- Ono što želim da kažem je da prinove neće biti u Adaktar porodici i pored moje najiskrenije želje, jer na neke stvari jednostavno ne možemo da utičemo. Znam da sam bila inspiracija i ohrabrenje mnogim ženama da se odluče da rode u poznijim godinama, ali isto tako znam da ću biti utjeha mnogim ženama koje su se naše u istoj situaciji - napisala je Alis.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.