x

Blizanci po glasu: Armin Mešanović pokorio Jelah sa Fatmirom Sulejmanijem!

Od kada je predstavio duetsku pjesmu sa Sašom Kaporom, mladi bh. pjevač Armin Mešanović ima pune ruke posla. Njihova pjesma ima težinu i kvalitet, pa je neosporno bilo da će naići na dobre reakcije, a samim time stiže i sve veći broj poziva za gostovanje. Armin je već prebukiran, a vlasnici klubova nakon njegovih odrađenih nastupa, odmah zakazuju i naredne termine. Posebno je veselo bilo prethodne noći u Jelahu kada je Mešanović nastupao sa kolegom Fatmirom Sulejmanijem, a dvojac je napravio totalni lom.


Armin Mešanović i Fatmir Sulejmani

Kada su u pitanju Armin Mešanović i Fatmir Sulejmani šta reći osim dva sjajna vokala. Mnogi ih porede kako fizički, ali tako i po glasu, pa ih mnogi nazivaju estradnim blizancima. Da su majstori svog zanata uvjerio se i Jelah. Objekat Beer Ti&ja je bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

U krcatom objektu se te noći veselilo kao nikada do sada. Armin i Fatmir su napravili neviđenu žurku, a od vrhunske atmosfere je sve gorjelo. Zaista se rijetko viđa takva količina pozitivne energije na jednom mjestu, a ovi sjajni momci su svakako doprinijeli tome da svi budu maksimalno zadovoljni.

Publika se ponajviše obradovala upravo gore spomenutoj pjesmi "Čuvam nju". Armin može biti ponosan na saradnju sa Kaporom, budući da je publika u Jelahu horski sa njim otpjevala ovaj hit. Vrhunac svirke je nastao kada je Mešanović zasvirao klavijaturu, dok je Sulejmani pjevao, čime je pokazao kako je svestran. Također, publika je srdačno dočekala i Fatmira, te zajedno sa njim pjevala u jedan glas. 

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.