x

Bogdana i Veljko uveli stroga pravila za svadbu decenije: Nemoj neko da dođe u miniću! U pozivnici pravila oblačenja!

Svetlana Ceca Ražnatović polako, ali sigurno privodi kraju pripreme za svadbu sina Veljka i snajke Bogdane Rodić, koja će u nedjelju biti upriličena u jednom beogradskom hotelu na Novom Beogradu.

Pozivnice za veselje decenije prošle nedjelje stigle su na sve adrese u zemlji i inostranstvu, a na njima stoji i to kako da svatovi budu obučeni. Ženama je sugerisano da se pojave u dugim, elegantnim haljinama, a muškarcima u odijelima. Dakle, na Veljkovoj i Bogdaninoj svadbi sve će biti glamurozno, pa se tako neće moći vidjeti djevojke u mini-haljinama i golih stomaka.

- Svadba će biti lijepa i glamurozna. Ceca je vodila računa o svakom detalju, baš kao i Veljko i Bogdana. Posebnu pažnju su posvetili i dres-kodu. Kako će sve biti na najvišem nivou na svadbi kojoj će prisustvovati više od 500 zvanica, odlučili su da na pozivnicima naglase koji stil oblačenja je poželjan - priča naš izvor i dodaje da će Ražnatovići ispoštovati svadbarske običaje.


Veljko će sa svatovima ići u Titel po mladu, ali će ona, bar kako je zasad planirano, samo nekoliko sati prije svatova doći u svoju kuću. Bogdana želi da i veče pred svadbu prespava u Cecinoj vili, gdje inače i živi, jer će je u Beogradu sređivati frizer i šminker.

- S obzirom na to da je Cecina snajka u drugom stanju, a u Titetu nema svoje ljude koji je sređuju, njoj je najlakše da prenoći u njenom i Veljkovom krevetu i ujutru se sredi i tako dotjerana ode u Titel. Tamo će uz pomoć majke, dvije sestre i kume obući vjenčanicu. Naravno, može da se dogodi da se taj plan i promijeni - završava naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.