x

NBA LIGA

Bogdanović ubacio 33 poena: Hrvatski košarkaš blista, ali Detroit niže poraze

Pistonsi su izgubili od Toronto Reptorsa rezultatom 119:118


Košarkaši Detroit Pistonsa poraženi su od Toronto Reptorsa u drugom sinoćnjem meču NBA lige, čime su ostali zakucani za samo dno tabele Istočne konferencije - 119:118.

Bio je to meč sa dosta poena u kojem smo gledali rezultatsku klackalicu kroz čitavo njegovo trajanje. Na kraju su penali morali da riješe pitanje pobjednika, a na strani gostiju blistao je Bojan Bogdanović.

Hrvatski košarkaš uspio je da postigne čak 33 poena (10/18 iz igre, pri čemu je za tri šutirao 3/8, uz 10/11 sa linije penala), a na sve to imao je i pet skokova i dvije asistencije. Ipak, to nije bilo dovoljno za pobjedu Detroita.

Na drugoj strani vidjeli smo "rasturanje" od strane Freda Van Vlita i Paskala Sijakama. Prvi je ubacio čak 35 poena uz osam asistencija i dva skoka, dok je drugi stao na 28 poena, četiri uhvaćene i šest podijeljenih lopti saigračima.

U Torontu je još uspio da se istakne Skot Barns sa 20 poena, dok je u Detroitu sa 21 poenom ispred ostalih bio Alek Burks. Sve to ipak je bilo nedovoljno za bilo šta drugo, osim za 43. poraz Pistonsa.

Za razliku od Detroita, Toronto ima još neke šanse da se domogne završnice, pošto se bori za jedno od mjesta u plej-inu. Trenutno je na posljednjem, 10. mjestu koje garantuje razigravanje.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.