x

Bojan poginuo pred kućom: Klinac bježao od policije, prošao kroz crveno i zakucao se u autobus! Užasna tragedija!

Bojan Perać (31), vozač gradskog autobusa na liniji 15, poginuo je jutros na početku smjene pred svojom kućom u Zemunu u teškoj saobraćajnoj nesreći koju je izazvao Adam R. (22), vozač automobila „pežo“.

Sumnja se da je do tragedije došlo jer se Adam R. na raskrsnici Ulica cara Dušana i Tršćanske nije zaustavio na crveno svjetlo na semaforu.

- Sve se dogodilo oko četiri sata ujutro. „Pežo“ se kretao Tršćanskom ulicom ka Cara Dušana. Išao je brzo i nije stao na crveno. Ogromnom brzinom je uletio u raskrsnicu i najprije udario u autobus na liniji 45, koji je išao ka centru Zemuna. Taj autobus se odbio i udario u autobus na liniji 15, koji mu je dolazio u susret. Petnaestica je odletjela na trotoar i oborila semafor - kaže izvor.


Bojan Perać, vozač petnaestice, preminuo je na mjestu, a povrede je zadobio i vozač autobusa 45 Dragomir Ž. (52), kao i putnica iz njegovog vozila M. K. (53). Povrijeđen je i vozač „pežoa“.

Utvrđeno je da je Adam R. upravljao automobilom sa probnom vozačkom dozvolom, a u kolima mu je pronađena i kesica sa biljnom materijom za koju se sumnja da je m.rihuana.

- Sumnjamo da je Adam R. u jednom trenutku ugledao policijsku patrolu, koja je prolazila tuda, te da je pomislio da će ga zaustaviti. S obzirom na to da je imao manju količinu dr.ge kod sebe, ali i da je vozio u četiri sata ujutro, što s probnom dozvolom nije dozvoljeno, moguće je da je dodao gas kako bi izbjegao da bude zaustavljen - objašnjava izvor.


Kako saznajemo, Adam R. je odmah alkotestiran i utvrđeno je da nije bio pijan.

- Ni poginuli vozač, kao ni njegov povrijeđeni kolega nisu imali alkohol u krvi. Adamu je uzeta i krv na analizu kako bi se utvrdilo da li je u trenutku nesreće bio pod dejstvom n.rkotika - kaže izvor i dodaje da je osumnjičenom vozaču određen pritvor do 48 sati.

Smrt Bojana Peraća je slomila i njegovu porodicu - roditelje i brata, ali i brojne prijatelje i komšije, koje su ga opisale kao „ljudinu“.


- Tri godine je radio kao vozač u GSP, a prije samo mjesec dana je prešao na liniju 15, do tada je vozio sedamsto šesticu. Ova linija mu je više odgovarala, jer mu je bila bliže kući. Poginuo je na svega nekoliko stotina metara od svoje kuće - rekao je Bojanov ujak, koga smo zatekli na kapiji njegovog doma. - Poginuo je čim je počeo smjenu. 

Neposredno prije nesreće otišao je u GSP garažu, uzeo autobus i krenuo ka okretnici kako bi pokupio putnike, zato je bio sam u vozilu.

Volio je svoj posao i bio je momak za primer - dodao je ujak jedva zadržavajući suze i nastavio: - Dolaze nam rođaci, svi smo šokirani. Bojanov otac je u Beču i krenuo je za Srbiju čim smo mu javili.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE KOMPANIJE Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texas u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u aprilu 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim propalicama tamo koje ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro da ih više ne čujete, učinili su mi to dva puta prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen u roku od 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zainteresovani ste za zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti putem e-maila ……… ([email protected]) Bez kreditnog čeka, nema prodavača sa samo 2% kamate i boljim planovima otplate i Ako želite da se obratite bilo kojoj firmi u vezi sa osiguravanjem zajma bez obezbeđenja, obratite se gospodinu Davidu Wilsonu danas za vaš kredit Nude sve vrste zajma koje nude Kratkoročni zajam (5_10 godina) Dugoročni zajam (20_40) Zajam za medijski termin (10_20) Oni nude zajam poput Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Dug kredita ....... Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla Poslovni zajam ......., zajam kompanije .............. itd Email .......... ([email protected]) Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto, molim vas, recite mu da sam vam gospođa Linda McDonald usmjerila sreću ................... ....