x

Bojanić pred put za Ameriku poručuje: Dalila i njena porodica su protiv Srbije i srpskog naroda, za to postoje dokazi!

"Nazovite stvari pravim imenom. Zašto ja u svojoj zemlji ne mogu da stanem u zaštitu svoje zemlje i da kažem sve u lice ženi koja je sagradila kuću na otetom imanju protjeranih Srba - da to je Dalila Mujić", kaže pjevač Miloš Bojanić za Republiku i Srpski telegraf.

Bojanić je juče napustio rijaliti "Zadrugu" zbog privatnih razloga i putovanja u Ameriku, saopštila je produkcija tog programa.

Pjevač se javio na telefon svoje supruge Branke i rekao da on nije čovjek koji širi govor mržnje i nacionalnu netrpeljivost, pa kaže:

- Ne mrzim nikoga, samo štitim svoj narod i svoju zemlju Srbiju. Dalila je javno na TV Hepi govorila da je njen stric Nedžad ili Dževad uhapšen u Siriji kao džihadista i vehabija, kao i da se njen otac Huso Mujić koji je davao i sam izjave, borio da iz Bosne otjera Srbe. Ovo potkrepljuju snimci. Dakle, to sam govorio i za to postoje dokazi. Ne kajem se i opet ću - rekao je Miloš u telefonskom razgovoru za Republiku.


Bojanić je najavio povratak u rijaliti za nedjelju dana, kada će nastaviti još žešću borbu, kaže on.

- Narod prepoznaje da sam žrtva medija i ološa u rijalitiju, ali oni mi ne mogu osporiti pjesme, albume, uspjehe, bogatstvo i oldtajmere. Jak sam kao zemlja- poručio je Miloš Bojanić.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.