x

Bojanina majka je ispričala kako sumnja da se Bojana ubila i da nije bila u dobrim odnosima sa svekrvom: Ovo je ispovijest svekrve! Progovorila nakon tragedije!

Razumijem reakciju majke kojoj se dijete ubilo. Normalno je da sumnja i treba sve da se ispita jer ništa nije bolje od istine. Ne zamjeram nikome ništa, da je sreće da se radujemo svadbi i unučetu, a ne ovako... 

Ovim riječima započinje svoju ispovijest Ljiljana Marinković, majka pripadnika Vojske Srbije Joviše Marinkovića, kome se vjerenica Bojana Milanović (24), takođe zaposlena pri vojsci, ubila u četvrtom mjesecu trudnoće u njihovoj kući u selu Dublje kod Bogatića.

Nesretna žena objašnjava da ne zna da li je istina sve što je u medijima objavljeno, a vezano za izjave Bojanine majke, koja sumnja da je njeno dijete izvršilo samoubistvo.


- Voljela sam Bojanu kao svoje dijete. Trudnoća joj je teško pala, stalno joj je bila muka, povraćala je i voljela dugo da spava. To je jedan od razloga zašto mi nije padalo na pamet da idem i da je obilazim. Niko nije mogao da nasluti ovako nešto. A i da sam ušla, šta bih mogla da uradim – pita se potresena žena i dodaje da je i tog jutra Joviša na prstima ušao da je ne bi probudio.

Prema njenim riječima, policija je uzela njegov i Bojanin telefon da provjere poruke koje su jedno drugom slali.

- Prije tragedije Bojana je poslala poruku Joviši u kojoj je navela da joj je žao što je nesretan sa njom. On ju je pročitao tek oko 11 uveče jer mu se telefon ugasio. I on se pita iz kog razloga mu je to poslala, jer da nije bio sretan sa njom, ne bi spremali svadbu. Uvjeren je da su se podjednako voljeli. Joviša je bio sretan sa njom, on je Bojanu obožavao, radovao se djetetu – priča Ljiljana.

Ona navodi da nisu dobili rezultate obdukcije i da ih očekuju za dvije nedjelje.



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.