x

novo mjesto u sarajevu

Bokser Adnan Redžović sa kumom Asimom otvorio Miami Chill Lounge! (GALERIJA)

Sarajevo je dobilo novo mjesto za uživanje. Miami Chill Lounge će bez sumnje napraviti iskorak kada je u pitanju kvalitet ugostiteljiskih objekata budući da su sami vlasnici odlučili donijeti duh Evrope u centar Sarajeva. Naime,  “bosanski lav”, kako ga publika od milja zove, bokser Adnan Redžović sa svojim kumom Asimom Hušićem na adresi Vrazova 3. je otvorio Miami Chill Lounge. Veliki broj zvanica je već na otvorenju imao priliku da se uvjeri u jedinstvenost ovog objekta. 

Miami Chill Lounge je otvorio svoja vrata i već na samom početku oduševio sve prisutne. Domaćini Adnan Redžović i Asim Hušić uspjeli su opravdati sva očekivanja. Sarajevo, iako bogato ugostiteljskim objektima, ovoga puta je dobilo potpuno drugačije mjesto. Jedinstvenost Miami Chill Lounge-a ogleda su u mnogo čemu, počevši od samih ponuda, sve do cijena, te ambijenta. 

Mnogi će napokon moći da pronađu svoju oazu mira i mjesto gdje mogu pobjeći od svakodnevnih stresova. Miami Chill Lounge u svojoj ponudi nudi i najbolje nargile, tako da ćete pored druge bogate ponude moći uživati i u njima. Ukoliko ste spremni da budete dio nečega novog onda je ovo mjesto baš za vas. 

Svakako, uzmemo li u obzir kredibilitet koji Redžović godinama njeguje nema sumnje da će Miami Chill Lounge uspješno poslovati i postati jedno od omiljenih mjesta. Stoga i ne čudi što smo na otvorenju zatekli i njegove kolege sportiste Amela Mekića i Dževada Poturaka. 

Ekskluziva.ba
Foto: Mirnes Mašić/Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.