x

BOLESNICE, MOLILA SI ME DA ZOVEM IVANA MARINKOVIĆA PREKO SKRIVENOG BROJA: Miljana i Luna urlale jedna na drugu, a ovaj potez blogerke se neće dopasti KIJI!

Luna Đogani, Miljana Kulić i Marija Kulić žestoko su se posvađale, pa je najpoznatija rijaliti majka napala blogerku.

Tokom svađe Luna je zapjevala i pjesmu Slobine nekadašnje supruge i pobjednice prve sezone "Zadruge", Kristine Kije Kockar, što se Miljani uopšte nije dopalo, pa je "osula paljbu".


"Nije mi bitno šta kažu Miljana i Marija, one su meni kao vazduh ovdje. Plakala sam kada sam vidjela to, jer nisam znala da se to dešava. Ja sam primijetila da je čudan glas Drveta bio, ali nisam znala da je on. On je došao tu zbog popularnosti i sebe. Znao je da će to nekada da mi prikažu i on se sladi time. Ja volim onog Slobu koji je bio ovdje. Ja obožavam Kijinu pjesmu", rekla je Luna, ali je Miljana nastavila da je vrijeđa i naziva ljubavnicom, dok blogerka nije potpuno poludjela.


"Bolesnice, molila si me da zovem Ivana Marinkovića sa skrivenog broja! M*š u Lazu, zaljubila si se u Mirka Gavrića, to su svi čuli, a meni nešto pričaš", vikala je Đoganijeva, a onda je u svađu upala Marija:


"Gledaj tvoj oca, neka se on liječi. Miljana se izliječila. Priznaj da tražiš sažaljenje od naroda! Jadna Luna! Još uvijek ga voli, kao ona pati... Ja mislim da Luna ne voli Slobu! Nju je na kraju zgazio i pljunuo. Šta si ti očekivala da ženi tebe poslije Kije?"


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.