x

Bolesno: Sponzori mu otkazali ugovore, a Baka Prase sada od fanova traži da mu uplaćuju po 1 euro! Neki uplaćuju i po 100!

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase uglavnom se u svojim video klipovima hvali skupocjenim stvarima i novcem, što mnoge iritira, dok on smatra da je to skroz "kul" jer mu se, kako kaže, može. Međutim, nakon što je prije nekoliko nedjelja opružen za pedofiliju od strane maloljetne djevojke, mnogi sponzori su mu otkazali saradnju, te je Baka odlučio da otvori račun gdje njegovi fanovi mogu da mu uplaćuju novac.

“Sponzori su mi otkazali i sada prosim. Svako ko donira, imaće posebno mjesto u mom srcu. Sve vas volim. Ako donirate 1 euro, volim vas kao Smuđu (ribicu)”, napisao je jutjuber, da bi nekoliko minuta kasnije već objavio fotografiju na kojoj se vidi da su već dosta njih uplatili novac.


Iako je Ilić zahtijevao od svojih “unuka”, kako naziva fanove, da uplate po euro, pojedini su čak, na njegovo oduševljenje, uplaćivali i po 100 eura.

Zanimljivo je da se Bogdan do samo prije nekoliko dana bahatio i hvalio velikim sumama novca, a da je sada stigao do “prosjačkog štapa”.


Inače, on je od zarada preko društvenih mreža uspio da kupi dva automobila marke “Porše”, kao i to da sebi priušti da iznajmuljuje stan u luksuznom beogradskom naselju, a uz to je često na svojim klipovima fanovima pokazivao velike količine novca.


Podsjetimo, Baka Prase je nedavno u svom klipu priznao da je imao odnos sa jednom tinejdžerkom koja ima 14 godina, nakon čega se pravdao da u tom trenutku nije znao koliko ima godina, dok je drugoj maloljetnici slao poruke eksplicitnog sadržaja, zbog čega su mu mnogi sponzori otkazali ugovore.

.

.

.

.

.


Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.