x

Lautaro je glavna meta, ali...

"Bomba" iz Španije: Mario Mandžukić na meti Barcelone?

Hrvatski napadač Mario Mandžukić prethodnih dana povezuje se s moskovskim Lokomotivom, ali iz Španije stiže "bomba" koja je sve iznenadila.

Naime, Mandžukić je već neko vrijeme slobodan igrač nakon što je napustio katarski Al Duhail. Iskusni napadač se povezivao s mnogim klubovima, ali još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti svoju karijeru.

Iako su mnogi sportski mediji objavili da će Mandžukić karijeru nastaviti u moskovskom Lokomotivu prije nekoliko trenutaka katalonski Sport je sve iznenadio svojim tvrdnjama.

Naime, Sport je objavio da je za Mandžukića interes pokazala Barcelona koja je odlaskom Luisa Suareza ostala bez napadača. Njihova želja je Lautaro Martinez, ali zbog finansijske situacije teško da će uspjeti dovesti Argentinca.

Zbog toga je Koeman zatražio dolazak nekog iskusnijeg i klasičnog napadača koji bi se uklopio u njegove zamisli. Sport piše da je u igri i Mandžukić kojeg su Katalonci već kontaktirali.

Međutim, ovaj 34-godišnjak je očito sve dogovorio s Lokomotivom što bi mogao biti problem za Barcelonu. Ukoliko ne uspiju dovesti ni Mandžukića onda će na Camp Nou najvjerovatnije završiti Cristhian Stuani iz Girone.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.