x

ZANIMLJIVA PONUDA

Boravak u prelijepoj eko kući u Bocvani je besplatan ukoliko ćete se brinuti za dva psa

Oni koji nemaju dovoljno novca za odlazak na odmor, ali vole pse, imaju priliku boraviti u prelijepoj kući u Bocvani potpuno besplatno.

Za besplatan boravak u afričkoj kući Ama Amanzi u Bocvani sve što je potrebno jeste da se brinete za dva psa njenog vlasnika.

Kuća zaista izgleda sjajno, smještena je u regiji koja je dom za više od 400 vrsta ptica, a ima pristup nevjerovatnom prirodnom bazenu. Izolovana je i udaljena 35 km od najbližeg sela te time idealna za odmor onima koji žele "pobjeći" od svakodnevnice i malo se "isključiti".

Ukoliko se odlučite na šetnju, ugledat ćete babune, antilope i slonove, a ponekad i leoparde. 

Unutrašnjost kuće je također prelijepa, a ona koristi solarnu energiju. Voda se pročišćava, a tu je i sistem za ekološko odlaganje otpada. Vlasnici kuće su Bas i Anita koji uzgajaju vlastito povrće, tako da gosti mogu uživati u domaćim namirnicama.

Kako biste besplatno boravili u kući, imali pristup bazenu i wifi internetu te uživali u pogledu na obalu rijeke Nhabe na kojoj su prisutni nilski konji, samo se trebate brinuti o dva psa, odnosno nahraniti ih i odvesti u šetnju dvaput dnevno.

Bas i Anita se nadaju da će pronaći ljubitelje životinja koji će se adekvatno brinuti o psima dok oni nisu prisutni, odnosno u periodu od tri do pet mjeseci.

Oglas je objavljen na stranici TrustedHousesitters.com, gdje se nalazi i slična ponuda za privatni grčki otok, kao i za boravak u švedskom selu.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.