x

džehverovići u sporu

Borba oko imovine: Teodorina majka Goca se sudi sa sestrama zbog kuće u Kačarevu! (Foto)

O porodici Teodore Džehverović bivši sugrađani i komšije iz Kačareva kod Pančeva imaju samo riječi hvale. Dok za oca Senada tvrde da je uvijek bio miran i fin, za majku Gocu kažu da je opasna i stroga, ali pristojna žena. Zato mnoge čudi što se s rođenim sestrama sudi oko raspodjele imovine, to jest porodične kuće u tom mjestu.

Ekipa Kurira posjetila je pjevačicin rodni grad, u kojem je provela skoro cijelo djetinjstvo. Tamo je išla u osnovnu školu, nakon čega se, zbog obaveza oko baleta na koji je išla, cijela porodica preselila u Pančevo. Njihove komšije iz Kačareva sjećaju se Džehverovića, i to po dobru. Najprije smo, po povratku iz prodavnice, sreli jednu od njihovih najbližih komšinica, koja nije željela da se predstavi, piše Kurir.


Foto: Kurir

- Jako divna i kulturna porodica. Teodora je uvijek bila vrcava kao sada, bila je tako opasna, ali vaspitana. Goca je pazila kako se njena djeca ponašaju, da li se svađaju s nekim u ulici, poštovali su starije, javljali se. Njen brat Sava je jako fin, pristojan momak. Nikad nisu pravili probleme. I otac Senad je pristojan, ali Goca je dominantna (smijeh) - rekla nam je komšinica i uputila nas na njihovu kuću.

- Iskreno, slabo ih viđam da dolaze. Sad izdaju tu kuću, ali ne može od toga mnogo da se zaradi, nije ovo centar. Kuća je malo oronula jer u njoj ne boravi niko od porodice, a kad izdajete, stanari ne brinu o tome kao da je njihovo - završava ona.


Nedaleko od te kuće zatekli smo jednog starijeg gospodina, koji je za Džehveroviće takođe imao lijepe riječi.

- Pristojna porodica, znam ih dobro, mada sam se više družio s Gocinim roditeljima dok su bili živi. Goca je tu odrasla, to je njena porodična kuća. Jako su fini i ona i Senad, mada je ona stroža. On se nikad nije čuo, ali ona kad poviče na djecu, ako su nevaljala, odmah se mijenja raspoloženje. Uvijek je bila autoritet, Teodora i Sava su je slušali, zato su sada lijepo vaspitani. Nisam ih vidio dugo, slabo dolaze, tek ponekad da vide u kakvom je stanju kuća - kaže on.


Kako otkriva, Goca ima problem sa tom kućom i zbog nje je završila na sudu sa sestrama.

- Čuo sam da postoji neki spor u sudu oko podjele kuće, njih tri imaju nesuglasice, Goca i dvije sestre. Ne znam o čemu se radi, ali sam načuo da jedna hoće da proda, ove druge neće, pa ova traži da joj isplate dio... Jako ružno. Jedna sestra je u Sloveniji, rijetko i dolazi ovdje, a druga živi u Srbiji, viđam je nekad kad navrati. Goca ne voli da priča o tome, neprijatno je i njoj, ipak je to porodica. Da je komšiluk ogovara zbog toga - kaže komšija, koji ne želi da se njegovo ime i fotografija pojavljuju u novinama.


Svratili smo i do Teodorine Osnovne škole "Žarko Zrenjanin", gdje je bila sve do sedmog razreda, a koja se nalazi na oko 800 metara od njene kuće. Međutim, tamo nismo zatekli nikoga, ali smo posjetili park u kojem je provodila najviše vremena, kako s društvom, tako i s bratom Savom, s kojim je jako bliska. Komšije su upućene u njen ljubavni život i da je u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem, pa su ih pozvali da dođu zajedno u Kačarevo, jer i oni imaju košarkaški teren, piše Kurir.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.