x

Bosanac Edo zaprosio Radu Manojlović na nastupu!

Bude li Haris Berković ovako nastavio vrlo lako će ostati bez svoje drage, pa bi joj mogao pjevati svoj posljednji hit ``Prokleta``. U tom slučaju, Rada će mu također odgovoriti riječima  svoje pjesme ``Spavaj mirno``... Jer zlatnu koku mnogi žele, a ona nema vremena za odugovlačenje!

Iako mediji mjesecima unazad pišu o vezi Rade Manojlović i Harisa Berkovića, govora o njihovoj vjeridbi još uvijek nije bilo! A ukoliko se mlađahni Berković opusti, mogao bi da ostane bez svoje drage, koja važi za jednu od najpoželjenijih pjevačica! 

 

DOK ON SNIMA, DRUGI MU PROSE DJEVOJKU

 

Haris Berković je trenutno okupiran snimanjem spota za novu pjesmu `Magla`, a bude li previše vremena provodio radeći na novim projektima i ukoliko zapostavi privatni život i ljubav, mogao bi sebe dovesti u ogromne probleme, jer njegovoj djevojci Radi Manojlović ljubavne ponude pljušte sa svih strana. 

 

Rada za sada uspijeva da ostane imuna na razne ponude! Nedavno je u pauzi nastupa ostala potpuno zatečena kada je izvijesni Bosanac Edo kleknuo pred nju i iza leđa izvadio crvenu ružu. Vidjevši da će kleknuti, svi u prostoriji su ostali otvorenih usta i bez komentara, ne vjerujući svojim očima šta vide. Svi su očekivali kada će izvaditi prsten, ali ustvari je sve bila zabava, budući da je riječ o mladiću koji od ranije poznaje pjevačicu, te je htio da se našali s njom i onima koji su se tu zadesili. Svakako, Rada mu nije zamjerila, te je prihvatila njegovu pošalicu. Tako ti je Rado, vole te Bosanci! Izgleda kako ti je pisano da budeš naša snajka, htjela ti ili ne.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.