x

obožava je

Bosanac je sa Dunjom 43 godine, nijedna ne može da se mjeri sa njom u kuhinji: Čuva je od javnosti, a ipak je osvanula fotka!

Dragan Stojković Bosanac (67) je srpski harmonikaš, kompozitor, producent i aranžer, jedan je od najsimpatičnijih članova žirija poznatog takmičenja.

Nerijetko ulazi u svađe sa kolegama i brani svoje stavove, o privatnom životu malo priča a njegovu ženu nikad nije eksponirao u javnosti.

Bosanac i ona su 43 godine u braku i imaju sina Aleksandra i kćerku Aleksandru, koja je pjevačica. Dunju harmonikaš krije "kao zmija noge", a jednom prilikom pričao je o njihovoj ljubavi.


"Drago mi je da supruga nikada nije željela da bude zvijezda preko druge zvijezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i djeci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to osjeti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuha, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može mjeriti sa onim iz Istanbula", rekao je Dragan Stojković svojevremeno za "Faktor.ba".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.