x

Bosanci sa rep pjesmom na njemačkom i bosanskom jeziku zauzeli vrh top liste u Austriji: Ovo je čista zaraza! (VIDEO)

Pireli i Emirez, Bosanci sa adresom stanovanja u Beču, izdali su novu i do sad, najbolju njihovu pjesmu. Tako kažu oni koji su imali priliku da čuju novu pjesmu. Spoj u kojem repuju na njemačkom i bosanskom jeziku osvojio je sve njihove prijatelje, saradnike, ali i publiku. Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci su pjesmom Pijem osvojili ljubitelje njihovog rada, ali tek sada su izazvali pravu lavinu oduševljenja.


Oni su objavili drugu zajedničku numeru, ovoga puta pod nazivom “Paranoia”. Numera je već prisutna na austrijskim top listama i to u samom vrhu, što ne iznenađuje, s obzirom na to da su se potrudili da sve dovedu do perfekcije. Sigurni smo da će i vama ova numera brzo ući u uši te da je nećete moći prestati slušati.

Pireli i Emirez nastavljaju da privlače pažnju i rep muzici daju poseban smisao. I u svojoj novoj numeri “Paranoia”zastupljen je rep na našem i njemačkom jeziku. Ova kombinacija se očigledno mnogima dopada, samim time što je ovo nešto novo i drugačije, tako da ne čudi kako je talentovani dvojac već pronašao put do srca publike.


Nova numera nosi poseban adrenalin, a reperi su angažovali vrhunsku ekipu. Beat je uradio Platinski, producent Beataura iz Berlina, gitaru je odsvirao Bafani Twintowas, mix su radili Pimp Beats i Beloskoni, dok je za video produkciju i sjajan spot zadužena ekipa Vienna Outlawz.

I ovoga puta je reperima iz BiH podršku pružio Raf Camora, koji se pojavljuje u spotu. Podsjećamo, oni su bili zajedno u grupi Balkan Express i zajedno su pravili prve muzičke korake.


Pireli i Emirez su prezadovoljni finalnim proizvodom, a za Ekskluziva.ba otkrivaju kako nakon ovog spota snimanog na Alpama, tek stiže pravo iznenađenje.

– Planirali smo još dvije pjesme. Jedna od njih se snima sada u Italiji sa bh. navijačima u torinu, za vrijeme utakmice BiH – Italija. Biće to do sada jedan neviđen spot. Također, dolazimo uskoro u Bosnu gdje ćemo za jednu pjesmu snimati spot u skoro svakom gradu – ističu Pireli i Emirez.

Rad ovih talentovanih mladića možete pratiti putem njihovih društvenih mreža: 

Pireli:
https://www.facebook.com/PIRELI.OFFICIAL/
https://www.instagram.com/pirelipiri

Emirez:
https://www.facebook.com/Emirez1150/
https://instagram.com/emirez1150

.



Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.