x

BOSANSKA PRINCEZA OSVAJA ESTRADU: Tim koji je uradio hitove za Seku Aleksić spremio pjesmu Olji Bajrami!

O njenom kvalitetu, talentu i prije svega jedinstvenom vokalu, što je danas veoma bitno za pjevanje suvišno je bilo šta komentarisati! Olja Bajrami je osvojila simpatije regije, a skromnost i harizma koju posjeduje ubrzo su pronašli put do srca mnogobrojne publike. Ona je do sada sarađivala sa najpoznaijim muzičarima iz regije, a upravo oni su joj spremili i hit `Mjesečar` koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana. 

Kako Ekskluziva.ba portal saznaje, riječ je o hitičnoj pjesmi u kojoj će se prepoznati mnoge djevojke. Da stvar bude zanimljivija numeru je radio tim koji je do sada u eter pustio nekoliko hitova, prvenstveno za Seku Aleksić, budući da s njima najviše sarađuje.

 

Riječ je o Saši Laziću i Aci Krsmanoviću i studiju `Crveni ruž`. Upravo od tamo su potekli najveći domaći hitovi, a `Mjesečar` koju je otpjevala Olja Bajrami se sjajno uklopila u njen senzibilitet. Sve je začinjeno čarobnim spotom koji je uradila ekipa Area 7 Entertainment, dok je za fotografije zadužen Goran Matijević.

 

Već prema fotografijama koje najavljuju spot da se zaključiti kako je riječ o nečemu vrijednom pažnje. A da biste bili u toku i među prvima poslušali potencijalni hit zapratite Olju na Facebooku i Instagramu: 

https://www.facebook.com/olja.bajrami.7/

https://www.instagram.com/olja_bajramii/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.