x

„Bosanska Šakira“ novim albumom osvaja Balkan!

Bosna i Hercegovina ne može se pohvaliti velikim brojem kvalitetnih ženskih pjevačica. Enela Palavra, mlada pjevačica porijeklom iz Sarajeva koja živi u Americi, posjeduje sve kvalitete da postane prepoznatljiva zvijezda na domaćem estradnom nebu.

Palavra je pravo osvježenje na sceni, a publika ju je upoznala nakon odličnog dueta „Mlađi, slađi” koji je snimila sa Selmom Bajrami. Do sada je snimila nekoliko singlova “Povedi me”, “Ljubav vodi me”, “Potjera”, “Oko moje”. Veliku pažnju privukla je i njena pjesma “Un poco loca” koju prati vrhunski spot, a u kojem je Palavra pokazala da ima sve kvalitete jedne muzičke zvijezde. Atraktivna plavuša iz dana u dan bilježi i sve veći broj fanova i pratilaca na društvenim mrežama.

„Bosanska Šakira“, kako je nazivaju zbog seksepilnog izgleda, kvalitetom rada već je zaslužila poštovanje starijih kolega, između ostalih Alena Islamovića, sa kojim će snimiti pjesmu “Nije mi lako”, koja će zasigurno pokazati da je uspjeh zagarantiran kada se spoje mladost i iskustvo.

Enela sarađuje sa izuzetno kvalitetnim timom ljudi, a pjesme za njen novi album potpisuju poznati autori- iz BiH Amil Lojo, te iz Srbije Goran Ratković Rale, tako da ima sve preduslove da napravi pravi muzički bum.

- Pomogao sam Eneli da stupi u kontakt sa Goranom Ratkovićem Raletom, dokazanim autorom iz Beograda, koji je napravio brojne hitove, između ostalih i za Indiru Radić. Osim Amila Loje i Raleta, na njenom novom albumu naći će se još nekoliko provjerenih autora. Imat će jako interesantne pjesme. Veliki je profesionalac i pažnju posvećuje svakom detalju kako bi njena karijera išla naprijed. Na prvo mjesto stavlja kvalitetnu pjesmu i interpretaciju, pa sve ostalo- riječi su hvale Alena Islamovića za mladu pjevačicu.




KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.