x

ona se ne zaustavlja

Boško Obradović je homos.ksualac, pozivam državu da ga zaštiti: Nova šokantna objava Jelene Karleuše!

Pjevačica Jelena Karleuša obratila se preko svog Instagram naloga lideru Dveri Bošku Obradoviću. Između ostalog Karleuša je napisala da je Obradović homos.ksualac.

– Boško Obradović je homos.ksualac. Dajem mu sva prava da šeta, dajem mu pravo da to javno kaže a da mu niko ne razbije glavu. Dajem mu pravo da šeta sa svojim partnerom i pozivam državu da mu pruži svu bezbijednost. Boško, imaš sva ljudska, zakonska, rođenjem stečena prava da budeš slobodan i da budeš ono što jesi – homos.ksualac. Slobodno “izađi iz ormana” jer ne treba više da živiš život u strahu i laži – napisala je pjevačica.


Ona je ponovila da je Obradović homos.ksualac i da ima prava na različitost.

– Oslobađam te i autujem te jer je Srbija zemlja svih građana i svi imaju ista prava! Bude li te neko napao zato što si homos.ksualac, ići će u zatvor i to onaj “vjersko-tradicionalni”, gdje će ga nabiti na kolac za kaznu! Ja, Jelena Karleuša, javno ponavljam – Boško Obradović je homos.ksualac i ima sva prava na život i rad, šetnju i različitost, na zakonskog partnera u Srbiji! Živjela Srbija, zemlja slobodnih građana! Živjela Srbija, zemlja zakona i demokratije! Živjela Srbija, jača od loših ljudi koji čine zlo i šire mržnju! Živjela Srbija, zemlja Boška Obradovića, slobodnog homos.ksualca – napisala je Karleuša.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.